Volgend op het grote succes van de Europese Tour worden er extra data toegevoegd. De tour gaat van start met twee uitverkochte shows in Rome op 30 en 31 Januari. Met op 26 April een Belgische datum in de Lotto Arena

Wie Dream Theater zegt, zegt natuurlijk ‘Images and Words’. Dit album uit 1992 waarop frontman James LaBrie debuteert, is de doorbraakplaat waarmee de sympathieke band haar intrede doet in de hoogste klasse van de progressieve rock-metal en daar tot aan de dag van vandaag nog steeds staat. De heren beheersen hun instrumenten tot in de puntjes hetgeen onnavolgbare muzikale exercities oplevert. Niet alleen op plaat, maar ook op het podium: de live-reputatie van Amerikanen is welhaast legendarisch te noemen.

De band zoekt op het razend knappe (en technisch hoogstaande maar tegelijk opvallend toegankelijke) ‘Images and Words’ muzikale grenzen op en excelleert met overdonderende songs. Deze mijlpaal is de meest commercieel succesvolle langspeler van de band - met openingstrack ‘Pull Me Under’. Naast de integrale uitvoering van ‘Images and Words’ zullen de progkoningen uit New York uiteraard ook overige nummers uit hun imposante oeuvre ten gehore brengen. Kortom: een uitgelezen kans om deze helden (want dat zijn het) op 26 april in de Lotto Arena aan het werk te zien!

Dream Theater bestaat uit: John Petrucci (guitar), John Myung (bass), James LaBrie (vocals), Jordan Rudess (keyboards and continuum) and Mike Mangini (drums).

Tickets & Infos:

Tickets gaan in verkoop vanaf 16 december om 10 uur: Online te reserveren via www.gracialive.be of telefonisch op het nummer 070 345 345 (0,30€ / min).

Het concert vindt plaats op 26 April 2017 in de Lotto Arena om 20u30

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Dream Theater
Datum: 
26 april 2017
Locatie: 
Lotto Arena Antwerpen

Reservatie:

Meer over