Dankzij de Dranouter Zomersessies klinkt er toch muziek in Dranouter! Op het festivalterrein 'De Voute' in Dranouter pik je per Zomersessie twee à 3 optredens mee. Op het gezellige festivalterrein kan je ook genieten van een drankje en iets om te eten. Kortom: dankzij de Dranouter Zomersessies pik je toch dat heerlijke festivalgevoel mee. Het programma van juli was al bekend, met o.a. Noémie Wolfs (duo), Geike (trio), The Bony King Of Nowhere, Lukas Lelie en Bas Birker, Absynthe Minded (duo)... Vandaag laten we de rest van het programma van augustus op je los: The Voice-winnaar IBE, Kadril, Triggerfinger-frontman Ruben Block, Frank Vander Linden én een extra Zomersessie van Brihang. Met deze toevoegingen is het programma van de Dranouter Zomersessies helemaal compleet. Nu is het aan jou om jouw keuze(s) te maken & tickets te bestellen vanaf 16/07 om 16u!

Extra tickets beschikbaar voor Zomersessies juli

Het programma van de Zomersessies van juli was al bekend, met o.a. Noémie Wolfs (duo), Geike (trio), The Bony King Of Nowhere, Lukas Lelie en Bas Birker, Absynthe Minded (duo)... Veel van deze Zomersessies waren in een mum van tijd uitverkocht, maar dankzij de versoepelde maatregelen is er een beperkt aantal tickets beschikbaar voor deze Zomersessies.

School Is Cool en Flying Horseman

Voor augustus was de Zomersessie van 1 augustus met School Is Cool, Riguelle + Hautekiet + Cresens en Myrddin al aangekondigd, net zoals de Zomersessie van 2 augustus met Flying Horseman, Lyenn (trio) en An-Sofie Noppe. Voor deze Zomersessies zijn er nog tickets beschikbaar. De Zomersessies die plaatsvinden tijdens het festivalweekend van 6-7-8-9 augustus zijn allemaal uitverkocht. Tijdens het festivalweekend staan o.a. Flip Kowlier (solo), Novastar (solo), Willem Vermandere en Portland op het podium in Dranouter.

Met o.a. IBE, Ruben Block en Brihang is volledig programma bekend!

Nu is ook de rest van het programma van augustus bekend, met toevoegingen zoals The Voice-winnaar IBE, folkband Kadril, Triggerfinger-frontman Ruben Block, De Mens-frontman Frank Vander Linden & meer. Op algemene vraag is er een extra Zomersessie met de West-Vlaamse rapper Brihang. Met deze mooie toevoegingen is het programma van de Dranouter Zomersessies helemaal bekend. Nu is het aan jou om jouw keuze(s) te maken!

Tickets te koop vanaf donderdag 16/07 vanaf 16u

Per Zomersessie is er slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar. We raden onze bezoekers aan om tickets per contactbubbel te bestellen. Dat maakt onze voorbereidingen makkelijker. Per bestelling kan je max. 10 tickets aankopen. Om zo veel mogelijk mensen de kans te geven om te genieten van de Zomersessie van Brihang (15/08) en de Zomersessie van IBE (16/08), kan je per bestelling min. 4 en max. 10 tickets aankopen. Tickets voor de Zomersessies van augustus zijn te koop vanaf donderdag 16 juli om 16u. Trommel dus snel je vrienden op & bemachtig zo snel mogelijk die tickets!

Tijdelijk Aanbod: Festival Dranouter 2020 Merchandise!

Al is er in 2020 geen Festival Dranouter zoals we dat gewoon zijn, er is toch exclusieve Festival Dranouter 2020 Merchandise! Vier je Festival Dranouter 2020 in de tuin bij je beste vrienden? Of gezellig met je gezin in de woonkamer? Maak je festivalervaring helemaal compleet dankzij een lading stoffen festivalbandjes en/of een kleurrijke T-shirt. Bij elke bestelling van een T-shirt krijg je sowieso 1 bandje van Festival Dranouter 2020 cadeau. Ontdek de Festival Dranouter Merchandise in onze Festival Dranouter Webshop.

De hele kledinglijn is trouwens gemaakt met kwaliteitsvolle materialen en is geïnspireerd op de unieke, ontspannende sfeer van de Festival Dranouter-weide. Kortom: de Festival Dranouter Merchandise is authentiek, kleurrijk en voor het hele gezin!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: