Er klinkt toch muziek in Dranouter deze zomer, dankzij de Dranouter Zomersessies! In juli en augustus kan je in Dranouter genieten van de beste live optredens op een gezellige festivalweide. Op het programma van juli staan o.a. deze Zomersessies: Geike (trio) + Tiny Legs Tim (solo) + Fokkersvreugde, Portland + Dries, Yevgueni (trio) + Mooneye (solo) + Willy Organ, Stef Kamil Carlens + De Cauter Trio + Airboxes...

Wat gaat de ticketverkoop van de Zomersessies in juli hard! Intussen is 85% van de tickets uitverkocht. Klik hier om snel de laatste tickets te bemachtigen.

31 Juli: comedy zomersessie met o.a. lukas Lelie & Bas Birker

Sinds vandaag is het programma van de Comedy Zomersessie van vrijdag 31 juli bekend. Op de Comedy Zomersessie van vrijdag 31 juli staan niemand minder dan Lukas Lelie, Bas Birker en Jan-Bart De Muelenaere op het podium.

Lukas Lelie is de winnaar van Humo’s Comedy Cup (2014) en panellid van shows zoals “Control Pedro”, “Beste Kijkers” en “De Slimste Mens ter Wereld”. De Nederlandse Antwerpenaar Bas Birker trad al twee keer op in het Sportpaleis, en is vaste gast in het programma ‘De Weekwatchers’ op Radio 2. De West-Vlaamse comedian Jan-Bart De Muelenaere verzorgde het voorprogramma van en/of speelde hij samen met o.a. Piet De Praitere, Piv Huvluv, William Boeva, Philippe Geubels, Wim Helsen en Gunter Lamoot.

Tickets voor de Comedy Zomersessie van 31 juli met Lukas Lelie + Bas Birker + Jan-Bart De Muelenaere zijn te koop vanaf donderdag 25 juni om 10u. Voor deze Comedy Zomersessie zijn er slechts 200 tickets beschikbaar. Een ticket kost 20 euro. We raden onze bezoekers aan om tickets per contactbubbel te bestellen. Dat maakt onze voorbereidingen makkelijker. Per bestelling kan je max. 10 tickets aankopen.

Het merendeel van de tickets van de Zomersessies in juli was in amper 1 dag uitverkocht.Informeer dus je vrienden & installeer je donderdag 25 juni om 10u achter je pc om jouw tickets te bemachtigen!

Extra zomersessie met Kapitein Winokio

Zondag 5 juli wordt een festivaldag voor gezinnen en kinderen. De tickets voor de Zomersessies met Kapitein Winokio van 11u en van 14u gingen razendsnel de deur uit. Vandaar een extra, derde Zomersessie op zondag 5 juli om 17u! Voor deze extra Zomersessie met Kapitein Winokio zijn er nog enkele tickets beschikbaar.

Tipje Van de sluier voor 7-8-9 augustus...

Op 7-8-9 augustus zou de 46ste editie van Festival Dranouter plaatsvinden. Een festival organiseren is niet toegestaan, maar dat wil niet zeggen dat we dit weekend onopgemerkt laten voorbij gaan ;-) Tijdens het festivalweekend staan er heel wat optredens op de planning. Welke artiesten komen optreden in het weekend van 7-8-9 augustus, dat kom je in de loop van de volgende week te weten. Volg Festival Dranouter op Facebook, Instagram & volg de nieuwsbrief. Zo mis je niets van alle festivalplannen!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: