Op de gedempte moerasgronden tussen het Idyllische Veldje en The Bizarre ontdek je dit jaar the CROQUE Madame, een sensationele revueclub van MAISON the FAUX en Down The Rabbit Hole.

In deze verborgen parel word je gewillig meegevoerd naar een wonderwereld op de grens van duizelingwekkende decadentie en deconstructie. Laat je hart gerust uit volle borst bonzen, want bij the CROQUE Madame wordt het leven buiten de norm gevierd, verkend en beschermd. Hier wil je nooit meer weg!

Verwacht veel fluweel, veren en spotlights, een droomdecor voor variété, burlesque en ander theatraal spektakel; van de mindblowing MAISON the FAUX Revue tot The House of Hopelezz, Fenix: Van het Vuur, het Vuur, Striptopia, de in-house dj’s YoungWoman en TWIENA, en een liveperformance van COBRAH.

Je vaste dansnacht van The Swamp herrijst als herboren in the CROQUE Madame. Elke nacht serveren de dj’s van Gatorland een dansnacht van de bovenste undergroundplank, tjokvol garage, punk en rock-‘n-roll op een diepe groove van lasergestuurde synths, wave, eighties, electro en weirde jazz en tropicalia.

Ondertussen worden je zintuigen buiten ook op scherp gezet. Julius Thissen stelt namens Museum Arnhem speciaal voor het festival een collectie videokunst samen, die het hele weekend te zien is op het flashy billboard naast de club.

the CROQUE Madame REVUE by MAISON the FAUX: Vergeet wat je weet over de klassieke revue, want dit mindblowing showspektakel van drie uur zet alle traditionele genres en disciplines volledig op hun kop. Leve de cultuur, leve de schoonheid, leve de Madames!

COBRAH: Smaken verschillen, maar dikke kans dat deze Zweedse singer/producer met haar spectaculaire hoogmis voor open seksualiteit en kink precies je lekkerste plekjes raakt.

YoungWoman: Van warming-up tot het dak in lichterlaaie; deze dj, producer en co-founder van het transtalentplatform Los Angles Collective houdt de extravaganza in the CROQUE Madame het hele weekend gaande.

TWIENA: De trancy rave- en technogrooves van deze Amsterdamse clubvedette barsten van de energie, stijl en liefde, een instant-vibe die je in je hele lijf voelt.

Fenix: Van het Vuur, het Vuur: Dj en schrijver Joost van Bellen presenteert zijn nieuwste boek ‘Fenix’ tijdens een wervelende, magisch-realistische trip en tijdreis naar de legendarische Club RoXY.

The House of Hopelezz: Zin in een van de meest absurde, waanzinnige feestjes van het land? Deze bonte familie dragqueens brengt de heerlijke edgy ambiance van de Amsterdamse scene onversneden naar the CROQUE Madame.

Striptopia: Welkom in de stripclub van morgen: high-tech, interactief en volledig transparant in consent en lichamelijke autonomie.

Gatorland: Ontdek tijdens deze dansnacht garage, punk en rock-‘n-roll van de bovenste undergroundplank, ver weg van de mainstream drijvend op een diepe groove van lasergestuurde synths, wave, eighties, electro en weirde jazz en tropicalia.

Julius Thissen x Museum Arnhem: Bij the CROQUE Madame worden ook buiten je zintuigen op scherp gezet met confronterende, beeldschone videokunst, het hele weekend te zien op een flashy billboard.

Bekijk het aangevulde blokkenschema in de DTRH24-app voor iOS en Android. Lees alle uitgebreide info over het programma tot nu toe op downtherabbithole.nl en kom alvast in de stemming met de DTRH24 Spotify-playlist.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: