Sinds gisteren tot en met zondag vindt Down The Rabbit Hole plaats in de Groene Heuvels bij Beuningen. Het festival is uitverkocht maar ook thuisblijvers kunnen vanaf nu meegenieten van alles wat op het terrein gebeurt: vanuit Studio Rabbit wordt een groot deel van het festival live uitgezonden via www.downtherabbithole.nl en de DTRH Facebookpagina. Onder andere de shows van Editors, Thom Yorke, Vampire Weekend, Balthazar, De Staat, Lewis Capaldi en Parquet Courts worden live uitgezonden.

Live vanuit de oergezellige studio op Down The Rabbit Hole worden shows vanaf Hotot en Teddy Widder én andere onmisbare momenten het hele weekend rechtstreeks uitgezonden. Zo zijn liveshows van Editors, Vampire Weekend, Lewis Capaldi, Mahalia, De Staat en nog veel meer artiesten te bekijken op downtherabbithole.nl en de DTRH Facebookpagina.

Naast liveshows streamt Studio Rabbit drie dagen lang live Rabbit-only studiosessies, podcasts, exclusieve interviews, sfeerimpressies en originele items vanaf de veldjes. Zo hoeft ook de thuisblijver niets te missen van Down The Rabbit Hole.

Studio Rabbit bevindt zich in de Barn bovenop Hotot Hill en is openbaar toegankelijk voor de festivalbezoeker.Na afloop van het festival wordt veel videomateriaal gebundeld tot een online en all-new videomagazine.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: