Het bostuinpodium Bossa Nova vind je ook dit jaar in Eden, een sappig groen omzoomde rust- en lusthof waar je relaxed kunt hangen met een hapje en drankje of twee; van zilte oesters tot exclusieve wijnen. Overdag ontdek je hier klassieke, akoestische en elektriserende livemuziek van de toekomst in een kleine setting, terwijl ‘s avonds de lampen aangaan voor A Divine Comedy van Orkater & invites. Dit nachtvullende, multidisciplinaire theaterspektakel presenteert acts als De Dansers, PERMANENT DESTRUCTION en Boontjes in de Gloria!, maar ook een verbijsterende zwaardslikshow, mensverenigende acrobatiek, radicale non-conformistische performance en poëtisch dansduet. En meer, want hier pompen beats, vallen kwartjes, wordt gezweet, gebloed, gezongen en gehuldigd. Allemaal vernieuwend, dus ouderwets Down The Rabbit Hole.

3VIOLAS: Deze drie altviolisten leggen een unieke puzzel uit bestaande stukjes klassiek, pop, minimal music, filmmuziek en elektronische muziek.
ADAM Quartet: Met drie violen en een cello vertolken deze virtuoze vier net zo makkelijk meesterlijke classics als spannende onbekende werken die alles in zich hebben om dat te worden.
Banji: Fuzzy indiepop met een rafelrandje van lo-fi bleeps en blazers uit blik van vier jonge honden uit Nederland. Gas op de plank en gaan.
Billie Marten: Melancholieke, ragfijn gezongen akoestische folk van een Engelse singer/songwriter die deze keer ook basgitaar en drums meeneemt naar Bossa Nova.
Boontjes in de Gloria!: Halleluja, loof de heer! Tijdens Orkater & Invites: A Divine Comedy zing je elke avond uit volle borst mee met de Heilige Boontjes en zijn befaamde Dans- en Showorkest.
Caravan: Pianist/componist Julian Schneemann en drie muzikale vrienden trekken van oost naar west, langs lommerrijke slingerpaden waar klassiek, jazz en volksmuziek elkaar kruisen.
Coraline Groen & Jobine Siekman: Het onbevangen energieke spel van deze violiste en celliste is van al even hoog niveau als hun gedurfde programmakeuzes, waarbij ze elkaar op sublieme wijze blind aanvoelen en -vullen.
Goldkimono: Deze Amsterdamse singer/songwriter laat in zijn half-akoestische strandliedjes altijd de zon schijnen. Dobber lekker mee op heupwiegende odes aan een leven zonder zorgen.
JongNBE: Deze spectaculair spelende verzameling blazers, plus een contrabassist en slagwerker, komen met klassiek, maar ook jazz, pop en wereldmuziek naar Bossa Nova.
Kings Elliot: Pianogedreven pop-noirpareltjes van een singer/songwriter die haar innerlijke demonen recht in het gezicht aankijkt. Hartverscheurend mooi en goudeerlijk.
Moonchild Sanelly: Met deze Zuid-Afrikaanse gqom-koningin bouw je het feest van de eeuw, inclusief een compromisloze podiumextravaganza die je hoofd en heupen geheid op tilt zet.
Orkater & Invites: A Divine Comedy Dit avond- en nachtvullende programma neemt je elke avond mee op een reis van het inferno naar het paradijs, een zeven uur durende intergalactische trip door 21 werelden. Met o.a. acts als PERMANENT DESTRUCTION, De Dansers en Boontjes in de Gloria!
REMY: Met alleen een drumcomputer, synths en zijn geliefde Réus 49 speelt harpist Remy van Kesteren een speciaal voor Down The Rabbit Hole gemaakte set voor soloharp. Gegarandeerd exclusief te zien en horen op woudbühne Bossa Nova.
Sierra Ferrell: Deze singer/songwriter uit Nashville heeft alle smaken Amerikaanse rootsmuziek in de vingers; van viooltunes uit de Appalachen tot break-neck bluegrass, western swing en old-time jazz.

DOWN THE RABBIT HOLE 2022
1 t/m 3 juli 2022
Groene Heuvels, Beuningen
downtherabbithole.nl

Festivaltickets voor Down The Rabbit Hole 2022 zijn uitverkocht. Het is mogelijk om via de website van Ticketmaster op een veilige manier tickets door te verkopen en over te kopen. Als koper weet je zeker dat je een ticket koopt waarmee je toegang hebt tot DTRH 2022.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: