Klaar voor de sprong, Rabbits? Van 5 t/m 7 juli 2024 zwaaien de poorten van de Groene Heuvels in Beuningen weer wagenwijd open voor Down The Rabbit Hole! Ga een lang weekend op ontdekkingsreis met muziek, kunst, onverwachte ontmoetingen en een bodemloze grabbelton vol verrassingen. Get ready to tumble, want vandaag maken we de eerste 29 bevestigingen bekend.

Bekijk hier de Down The Rabbit Hole 2024 trailer

JUNGLE
Dit bloedaanstekelijke herendubbel is gespecialiseerd in soul, funk en vooral disco. En giet dat in volledige bandbezetting in geniaal euforische liveshows. Goed voor heup, hart én hoofd.

LCD Soundsystem
James Murphy is playing at our house: het New Yorkse dancerockmonster rond de meesterproducer/zanger is terug!

Michael Kiwanuka
Deze tijdloze Londense soulman weet je zelfs op de warmste zomerdag een knus openhaardgevoel te bezorgen met melancholieke liedjes met 70’s-vibe en knapperende melodieën die zich diep in je binnenste nestelen.

The National
Bedachtzame, melancholieke indierock van vijf New Yorkers, die hun splinternieuwe album meenemen naar de Groene Heuvels voor een fenomenale headlinershow.

Eefje de Visser
De Nederlandse singer/songwriter komt deze zomer met een unieke show, die je alleen in Nederland op Down The Rabbit Hole kunt zien. En dat belooft op zijn minst groots te worden.

Jessie Ware
Deze Londense zangeres geeft haar innerlijke soulpopdiva ruim baan. Het hek is dik van de discodam tijdens haar wervelende shows vol glamour, glitter en dolle dansers.

Khruangbin
De bezwerende gitaren en verslavend strakke basloopjes van dit Texaanse trio brengen je onherroepelijk in diepe trance. Psychedelische soul of soulvolle psychedelica? Jij mag het zeggen.

RAYE
Songschrijver, producer, zangeres extraordinaire: deze Londense diva verovert Europa in rap tempo met haar R&B, soul, dancepop en jazz. Puur goud.

Ook deze acts zie je in de zomer op DTRH24:
dEUS, Folamour (A/V), The Gaslight Anthem, Jain, JPEGMAFIA,
The Last Dinner Party, Nia Archives, Noname,
Psychedelic Porn Crumpets, Ty Segall, Blondshell, DJ HEARTSTRING, Elias Mazian, Jalen Ngonda, Mdou Moctar, Nana Benz du Togo, Nusantara Beat,Octo Octa, Palms Trax, Scowl en Sho Madjozi.

Lees alle uitgebreide info over het programma tot nu toe op downtherabbithole.nl en check de officiële DTRH24 Spotify-playlist.Binnenkort worden meer acts bekendgemaakt.

KAARTVERKOOP EN PRESALE
De kaartverkoop voor Down The Rabbit Hole 2024 start zaterdag 2 december om 11:00 uur via Ticketmaster. Was je er afgelopen zomer ook al bij in Beuningen? Goed nieuws! Kopers van een DTRH23-festivalticket hebben vanaf vandaag toegang tot een speciale presale. Iedereen die toegang heeft tot de presale ontvangt hierover vandaag een mail.

Tickets die na de presale overblijven, gaan op zaterdag 2 december om 11:00 uur via Ticketmaster in de verkoop. In totaal zijn er -net als afgelopen jaar- 45.000 tickets beschikbaar.

Een festivalticket voor het volledige festival (drie dagen en vier overnachtingen), inclusief een plek op de tentencamping met je eigen tent en vervoer per pendelbus van en naar treinstation Nijmegen kost €270,- (excl. €10,- servicekosten). Er worden geen dagkaarten verkocht. Alle gedetailleerde informatie over de beschikbare ticketsoorten lees je hier. Een uitgebreid overzicht van beschikbare accommodaties, Groepscampingplekken en de Campercamping zie je op rabbitresort.nl

Vanaf maandag 15 januari 2024 is het mogelijk om tickets kosteloos via Ticket Transfer door te sturen of ter doorverkoop aan te bieden via Ticketmaster. Voor een ticket dat wordt doorverkocht kan de verkoper een opslag van maximaal 15% bovenop de originele ticketprijs vragen. De servicekosten voor het doorverkopen bedragen voor festivaltickets maximaal 10 euro en voor accommodatietickets maximaal 25 euro, te betalen door de koper.

BLIJF OP DE HOOGTE
Volg Down The Rabbit Hole op Instagram, Facebook, X en TikTok zodat je zeker weet dat je niets mist. En laat vooral je vrienden weten dat je erbij bent door je aan te melden voor het Facebook-event.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: