In een niet-afhoudend verlangen naar vernieuwing en openheid, schept Dour Festival, in samenwerking met vzw Go Go Go!, een nieuwe plek in het het hart van het event: de creatie van een artistieke en creatieve plek midden op een terril. Op deze unieke plek vind je infrastructuur die ons in staat stelt een zeer brede waaier aan projecten, ook muzikale, te ontvangen. Een PA-systeem en video-mogelijkheden staan ter uwer beschikking.

De ruimte bevindt zich aan de voet van een terril. Het gaat dus over een special omgeving, zowel door de schoonheid als de geografische locatie ervan. Gedurende de 4 festivaldagen, zullen 4 tot 8 projecten elkaar opvolgen, met één gemeenschappelijke factor: het zijn ook jullie projecten.

Projectoproep

Het project richt zich tot alle collectieven, compagnies, culturele organisaties of onafhankelijken, amateurs of professionelen, in alle disciplines, werkterreinen en geografische inplanting, en bereid zijn een project op te zetten in een professionele omgeving, rekening houdend met de sfeer van het festival. Elke artiest/collectief mag meerdere projecten voorstellen, op voorwaarde dat ze fundamenteel van elkaar verschillen. Ledereen mag dus deelnemen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over