We meldden het een tijdje geleden, maar Dour Festival viert met veel trompetgeschal en feestgedruis het feit dat Bergen Europese Culturele Hoofdstad is in 2015. Hoe? Door een vijfde dag toe te voegen aan het festival! Dour Festival en Mons2015 stellen je een groot feest voor in het teken van Cultuur, Jeugd en Europa. Afspraak woensdag 15 juli vanaf 18u. 2manydjs (dj set), SBTRKT, Jungle en La Smala bevestigd voor woensdag 15 juli!

Ze begonnen hun carrière begin 2000 op Dour, onder de naam “Flying Dewaele Brothers”; 2manydjs komt – na meerdere malen de wereld te hebben rondgereisd – de Last Arena afsluiten. Zij die hun set van 2004 herinneren, zullen dit onder geen beding willen missen!

Vers bevestigde live-sets, daarvoor steken we het kanaal over en halen we SBTRKT (spreek uit “subtract”) en Jungle rechtstreeks uit Londen naar onze festivalweide. We zijn trots om ook La Smala toe te voegen aan de affiche. Dé Belgische hiphop-band van het moment, overdonderden vorig jaar de weide, en zullen nu met grandeur de feestelijkheden openen op het grote podium.

Deze extra avond is gratis voor zij die een ticket voor het festival hebben gekocht. Tickets voor woensdagavond zijn te koop voor slechts 25 EUR via www.dourfestival.be en de gangbare voorverkoopkanalen.

Voor de campinggangers met een combi-ticket: de camping opent op woensdag 15 juli om 12u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Dour Festival 2015
Datum: 
15 juli 2015
Locatie: 
Dour

Reservatie:

Meer over