De Dub Corner zal gedurende de hele duur van het festival geopend zijn, met niet minder dan vijf verschillende soundsystems!

Na het succes van de Dub Corner tijdens de vorige editie, heeft het Dour Festival-team beslist een nieuwe plek te voorzien. Voor de eerste keer zal de Dub Corner gedurende alle 4 dagen van onze 26e editie geopend zijn. Dat geeft ons de kans om vijf gerenommeerde soundsystems uit te nodigen, in samenwerking met Reggae Bus.

Op donderdag mogen we het Belgische soundsystem van Ion Youth ontvangen, voor een openingsfeest vol Dub, Ska & Roots - vergezeld door de groten van de Belgische scene: The Dukes Of SKAzzard, Irie Nation feat. MC Cash Flow, Forward Fever Soundsystem feat. Saimn-I, Ras Cloud and Ion OneVrijdag is het de beurt aan King Shiloh om de controle van de Dub Corner op zich te nemen, samen met MC Afrikan Simba.

Liefhebbers van Dub Made in France mogen zich verheugen! Stand High Patrol komt terug met hun eigen soundsystem, klaar om zes uur lang niets dan good vibrations te verspreiden. Tekenen present: het volledige Stand High Patrol, met Rootystep, Mac Gyver en Pupajim en special guests Marina P en Roots Atao.

We sluiten dit mooie weekend af met een clash op topniveau. Twee gerenommeerde soundsystems: O.B.F feat. Soom T versus Iration Steppas feat. DanmanDub-liefhebbers, laat het duidelijk zijn: 2014 wordt een niet te missen editie van het Dour Festival!

Meer info: www.dourfestival.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Dour Festival
Datum: 
17, 18, 19 en 20 juli 2014
Locatie: 
Dour

Reservatie:

Meer over