AZF en het festival van Dour hebben een hechte band! Audrey Carcassone aka AZF stond in 2017 voor het eerst op Dour. Haar stevige, compromisloze set heeft toen niemand onberoerd gelaten. Sindsdien heeft ze elk jaar op de affiche gestaan en ze is intussen kind aan huis op Dour. Als bedankje mag ze dit jaar La Chaufferie inwijden en de programmatie samenstellen voor deze grote, spiksplinternieuwe disco die centraal op het festivalterrein zal verrijzen.

AZF gaat voluit en haalt het Franse duo ascendant vierge naar Dour, het gloednieuwe project van Paul Seul, mede-oprichter van het collectief Casual Gabberz, en Mathilde Fernandez, met haar betoverde stem en operageluid. Verder staat er een b2b op het programma van Lux 18 en de nieuwste revelatie van het collectief ‘Qui Embrouille Qui’: Nathan Zahef.

Rebekah en Manni Dee, twee Engelse artiesten die in hun sets techno, industrial en early hardcore combineren, zullen ook samen aan de draaitafels staan. De laatste naam die AZF voor ons heeft uitgekozen is Body Sushi (Randomer x VTSS), het resultaat van de recente samenwerking tussen VTSS, de Poolse koningin van de hard techno, en de Londense producer Randomer. Het duo Body Sushi neemt je mee op een neo-rave rollercoaster!

Om dit nieuwe podium in te wijden hadden we ons niemand beter kunnen wensen dan AZF. Zij is dit jaar curator op Dour Festival en stelt ons enkele van haar favoriete dj’s voor. Een geweldig programma, nu maar hopen dat La Chaufferie deze openingsavond overleeft!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Dour Festival
Datum: 
15 - 19 juli 2020
Locatie: 
Dour Festival

Reservatie:

Meer over