Gedragen door het prachtige album ‘7 Layers’ met onweerstaanbare nummers zoals “Hungry”, “Let The River In” en het magnifieke “Home”, komt Dotan Harpenau aka Dotan nu terug met een nieuw album en een nieuwe tournee!

Als zoon van een Nederlandse moeder en Israëlische vader, kent deze moderne troubadour een ongezien succes van Nederland tot in Israël met zijn debuut ‘Dream Parade’. Zijn tweede album ‘7 Layers’ overtreft de stoutste verwachtingen en doorbreekt alle grenzen. Hij springt naar de top van de charts in zowel binnen- als buitenlandse hitlijsten en speelt uitverkochte shows in de mooiste zalen overal ter wereld. Vanuit zijn woonplaats in New York bouwt de zanger verder aan zijn carrière, aan de hand van zijn typische poëtische en artistieke stijl, gecombineerd met popaccenten.

In juni liet Dotan de single “Bones” op de wereld los, voorafgaand aan zijn nieuw album dat werd opgenomen in IJsland, en dat hij op 16 mei komt voorstellen in de Ancienne Belgique. Een niet te missen concert!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Dotan
Datum: 
Woensdag 16 mei 2018
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over