Vrijdagavond ging in Rotterdam de langverwachte Studio 100-productie Dora’s Piratenavontuur in première. Een Rotterdamse Luxor vol enthousiaste kleuters en ouders genoot met volle teugen van een spetterend avontuur waarin de populaire Dora samen met haar vriendjes, en met hulp van de hele zaal, een geweldig piratenavontuur beleeft! De live show Dora’s Piratenavontuur heeft reeds een zeer succesvolle tournee achter de rug in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Eind 2006 schitterde de show ook in Le Zénith in Parijs. Het lijkt erop dat Studio 100 dit succes ook in Nederland en Vlaanderen zal kunnen evenaren!

De reacties
Hoewel de feestelijke voorstelling van Dora’s Piratenavontuur in Rotterdam doorging waren er toch enkele BV’s aanwezig! Hélène Victoire, het anderhalf jaar oude dochtertje van Eveline Hoste en Bjorn De Wilde was danig onder de indruk van Dora’s show. Ook de kinderen van onder meer AJAX-speler Laurent Delorge en Familie-actrice Anne Somers genoten zienderogen van het avontuur én de ontmoeting met het kinderidool!

Het verhaal
Dora en haar vrienden zijn volop bezig met de voorbereidingen van een spetterend piratenfeest. Plots wordt hun schatkist met feestattributen gestolen door de ‘piratenbiggen’. Dora en haar vriendjes zijn vastbesloten de waardevolle schatkist terug te vinden. Met behulp van aanwijzingen van de Kaart zetten Dora & co koers naar Schatteneiland. Ze doorkruisen de zeven zeeën, varen onder de Zingende Brug, trekken over bergen en door regenwouden. Onze helden trotseren tal van gevaren en overwinnen de grootste obstakels dankzij de toegewijde steun van hun vriendjes in het publiek.

Dora op de boekenbeurs
Dora, Boots, Diego & Kaart zullen signeren op de stand van De Standaard Uitgeverij op de Boekenbeurs op 31 oktober 2007 tussen 13u en 15u.

Extra voorstelling!
Wegens groot succes zal er op 4 november 2007 om 11u een extra voorstelling van Dora’s Piratenavontuur worden ingelast in de Hasseltse Grenslandhallen. Wees er snel bij!

Praktische info
Tijdens de herfstvakantie speelt Dora in de Elisabethzaal in Antwerpen, het Kursaal in Oostende en de Grenslandhallen in Hasselt. Tickets zijn nu verkrijgbaar via www.studio100.be of via Sherpa op 070-344 555.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: