De Nederlandse rapper en producer heeft een langdurige samenwerking met Warner Music gesloten voor het opzetten van zijn eigen label Forever Lit Records.

Forever Lit Records is een verwijzing naar zijn album Forever Lit wat in 2019 de nummer 1 positie bereikte in de Nederlandse hitlijst. Ook internationaal is Dopebwoy erg succesvol, mede door zijn hits ‘’Cartier’’ en ‘’Loco’’ (met Yung Felix), doet hij meer optredens in het buitenland dan in Nederland. Daarnaast heeft hij tracks met internationale artiesten; Yxng Bane (UK), Aya Nakamura, MHD, Abou Debeing, DJ Skorp & Alrima (FR), Mert, Majoe (DE) zijn daar enkele voorbeelden van.

Op TikTok is Dopebwoy zijnDopebwoy: "Het is een bijzondere stap, de oprichting van Forever Lit Records. Ik zie het als een bevestiging en erkenning voor het harde werk dat ik de afgelopen jaren heb gestoken in het maken van muziek en dat delen met een zo groot mogelijk publiek van mensen die mijn sounds voelen. Dit betekent een nieuwe stap, een nieuwe fase. Blij om het team van Warner achter me te hebben om dit avontuur naar een volgend niveau te tillen."

Bo de Raaff (Head Of A&R Benelux): "We zijn zeer trots dat we de samenwerking met Dopebwoy hebben kunnen sluiten. Hij is extreem talentvol, niet alleen als rapper maar ook als producer heeft hij grote hits in binnen en buitenland gescoord en we gaan dat graag samen met hem uitbouwen."

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: