Na afgelopen maanden succes gescoord te hebben met tracks als 'Christian Dior', 'Champagne Papi' en 'Vakantie' is daar nu eindelijk het volledige nieuwe album van Dopebwoy. Hoogseizoen bestaat uit 16 tracks met meerdereinternationale samenwerkingen als WSTRN, D-Block Europe en Yxng Bane en lokale featurings waaronder Boef, Lil Kleine, Jonna Fraser, Henkie T en 3robi.

Beluister Hoogseizoen

Hoogseizoen markeert een nieuwe fase voor Dopebwoy. Het is het eerste album dat hij uitbrengt onder zijn eigen label Forever Lit Records.

Dopebwoy: "Dit is het seizoen voor mij en iedereen die met mij is. Door het album heen zul je vibes voelen van de plekken waar ik aan dit album heb gewerkt."

DOPEBWOY

Jordan Jacott, beter bekend als Dopebwoy, is een Nederlandse rapper en producer. De hitsingle 'Cartier' betekende zijn doorbraak binnen de Nederlandse hiphopscene. Het nummer stond meer dan 12 weken in de top 10 van de Nederlandse single charts. Daarnaast was het voor lange tijd de meest gestreamde Nederlandse track ooit. Afgelopen jaar lanceerde Dopebwoy zijn album Forever Lit, dat ruim 15 weken in de top 10 van de Nederlandse album charts stond. Ook internationaal wist Dopebwoy succes te boeken in o.a Frankrijk en de UK. Daarnaast heeft hij met verschillende internationale artiesten samengewerkt, waaronder Oboy en Aya Nakamura met wie hij de track 'Je M'en Tape' uitbracht. Aan het begin van 2020 kondigde Dopebwoy en Warner Music aan gezamenlijk het platenlabel Forever Lit Records in het leven te roepen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over