Sinds donderdag zijn stand-up comedian William Boeva en presentatrice Roos Van Acker afgesloten van de buitenwereld en leveren ze strijd om de winst in Het Sterkste Netwerk. Beiden konden zich gedurende drie dagen alleen maar beroepen op hun eigen social netwerk om de opgelegde proeven tot een goed einde te brengen. Dat het spannend was en er tot het uiterste werd gegaan, werd zaterdagavond ook duidelijk met de aanwezigheid van de internationaal gereputeerde deejay Robert Abigail. De man achter o.a. de ‘Mojito Song’, zorgde voor extra spanning en suspense op het trouwfeest van Wim en Karen. Morgenavond kan je om 20.40 uur op één zien wie van beiden – Roos Van Acker of William Boeva - beschikt over Het Sterkste Netwerk.

Ik heb het zelden meegemaakt dat mensen zo ver zijn gegaan om een spelletje te winnen. De gedrevenheid, het enthousiasme en het doorzettingsvermogen van William en Roos waren echt onvoorstelbaar. Van in het begin was het mij duidelijk dat beiden dit onderdeel wilden winnen. Ik ben door één van hen – om de spanning erin te houden voor de kijker zeg ik nog niet wie - gecontacteerd met de vraag of ik het zag zitten om muziek te spelen op het huwelijksfeest van Wim en Karen. De wijze waarop het mij gevraagd werd was zo sympathiek, dat ik er samen met mijn manager Dirk alles aan gedaan heb om dit, ondanks mijn drukke agenda, alsnog mogelijk te maken. Ik,kan je zeggen dat het echt een geweldige ervaring is geworden. Ik ben blij dat mijn aanwezigheid mee het verschil heeft gemaakt, zowel voor het spel, maar ook voor het trouwkoppel dat erg opgetogen leek met mijn aanwezigheid”, zegt Robert Abigail.

Voor Abigail zijn het momenteel razend drukke tijden. De man achter de ‘Mojito Song’, 'Meneando’ en nog een rits wereldhits, scoort momenteel weer internationaal met ‘Hewwego’, een samenwerking die hij realiseerde met het Braziliaanse Digitalchord. Samen met hen én met het Franse Rockwelz team bracht Abigial zopas ‘Brutal’ uit. Ook in Vlaanderen is Abigail erg succesvol en maakt hij deze week opnieuw z’n opwachting in de Ultratip 100 met zijn ‘Banger Hart 2015’ remix. Negentien jaar na het eerste succes, dook Robert met Rob de Nijs terug de studio in om een frisse, eigentijdse versie op te nemen van deze klassieker.

Op zaterdag 17 oktober breng Rob en Robert hun ‘Banger Hart 2015’ voor het eerst samen op het podium, in de Lotto Arena tijdens Rob de Nijs Groots.

Morgenavond kan je om 20.40 uur op één kijken naar een nieuwe aflevering van Het Sterkste Netwerk. Gastvrouw Joy Anna Thielemans leidt het duel tussen William Boeva en Roos Van Acker, waarin Robert Abigial een doorslaggevende bijdrage levert, in goede banen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over