Donnie met special guests Frans Duijts, Mart Hoogkamer, René Froger en Willie Wartaal maakt programma hoofdpodium compleet

Donnie is bevestigd voor de 40ste editie van Parkpop. De Amsterdamse rapper neemt als special guests niemand minder dan Frans Duijts, Mart Hoogkamer, René Froger en Willie Wartaal mee. Daarmee is het programma van de BUD Stage (het hoofdpodium van Parkpop) compleet. Eerder werden al UB40 ft. Ali Campbell, DI-RECT, Maan, Kevin & The Animals, Goldband en Froukje aangekondigd. Het gratis festival vindt dit jaar plaats op het Malieveld op zondag 12 juni.

Vlak na zijn grote show in AFAS Live bevestigt rapper Donnie zijn komst naar Parkpop. En hij komt niet alleen: met een XL-formatie neemt hij ook zijn 'speciale lieve mensies' Frans Duijts, Mart Hoogkamer, René Froger en Willie Wartaal mee.

Donnie kende de afgelopen jaren grote successen dankzij zijn virale samenwerkingen met Nederlandstalige artiesten. Met Frans Duijts scoorde hij de megahit 'Frans Duits', waarop ook snel 'Bon Gepakt' (ft. René Froger) en de recente hit 'Bieber Van De Kroeg' met Mart Hoogkamer volgden. Ook buiten de muziek heeft Donnie een goed jaar achter de rug: zo presenteerde hij op Prime Video zijn eigen programma 'Donnie op de Monnie' waarin hij zich onderdompelt in de levensstijl van rijke mensen die, vaak al op jonge leeftijd, een enorm fortuin hebben opgebouwd. Donnie's eigen cv wordt alsmaar indrukwekkender, en op 12 juni wordt daar een nieuwe mijlpaal aan toegevoegd: een grootse show op Parkpop!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over