wee weken lang veilde Donna via eBay exclusieve stukken. Vrijdag rond 17.15u werd de veiling afgesloten, met een totale opbrengst van meer dan 20.000€, het hele bedrag gaat naar Kom Op Tegen Kanker!

De geveilde stukken waren zeer gevarieerd: je kon bieden op bv. een etentje met Yves Leterme (1.120€), een meet and greet met Natalia (1.100€), een figurantenrol in Thuis (405€ ) , een sensueel feestje voor 15 ‘licht geprikkelde’ madammen (1.370€) én 5 minuten roem op Donna (1120€).

Maar ook de sportfanaten kwamen aan hun trekken: het dagje achter de schermen van de Ronde van Vlaanderen werd gewonnen door een echte wielerfanaat en het blauwe tennispakje van Justine Henin werd geveild voor maar liefst 2.220 euro!

Maar de hoogste bieders lieten pas op de laatste veilingdag in hun kaarten kijken! De exclusieve meet and greet met Beyonce, op de dag van haar concert in België (19 mei) was goed voor 2.270€ en de grootste klepper moest dàn nog komen. De mannen van Clouseau schonken Donna de gouden award die ze kregen voor hun single ‘Vonken en Vuur’ en met succes: Yves Tremmerie uit Sint-Job-in ‘t Goor had er 2950 euro voor over! Een gigantisch bedrag!

Yves Tremmerie: “Ik kan het zelf nog altijd niet goed geloven. Ik had heel veel geld over voor Clouseau omdat ze toch een sterke nationale waarde hebben he, maar vooral omdat al dit geld naar een zeer goed doel gaat. De award komt in mijn woonkamer terecht, dankjewel Koen en Kris!”

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: