Nederlandse band brengt single ‘Baby’ uit om samenwerking te vieren

Vintage popband Donna Blue tekende vandaag bij Snowstar Records. Het Utrechtse indielabel viert dit jaar haar 15e verjaardag en is bekend van artiesten als I am Oak, Kim Janssen en broeder Dieleman. Om deze nieuwe signing te vieren brengt Donna Blue hun single 'Baby' uit, welke nu overal te beluisteren is. Vorig jaar bracht het duo zelf de single 'Sunset Blvd' uit, die online al voor 150.000 streams zorgde.

Donna Blue is een samenwerking tussen Danique van Kesteren en Bart van Dalen; elkaars muse, liefde en bandlid. Het creatieve duo speelt zwoele indie pop, onder invloed van sixties yé yé, Lynch-films en oude Hollywood-romantiek. Perfect voor het beoefenen van je slow dance moves. Frontvrouw Danique: “We hebben superveel zin om met Snowstar Records samen te werken en mooie releases, shows en filmtips te delen. 1 2 3 - on y va!”

De single ‘Baby’ is een 50’s geïnspireerde ode aan high school liefde. Het nummer is nu beschikbaar op Spotify, iTunes en Bandcamp. Je kunt de prachtige video, geheel in Twin Peaks sfeer, bekijken op YouTube. ‘Baby’ is de eerste voorloper van een fysieke release waarover snel meer bekend zal worden gemaakt.

Donna Blue is bevestigd voor de Popronde dit najaar en speelt een gratis show bij Club 3voor12/Noord-Holland in Patronaat, Haarlem op 1 juni. Ga voor meer info naar www.snowstar.nl/shows

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over