De bijbehorende video voelt als een intiem kijkje in een droom

Vintage popband Donna Blue, die onlangs tekende bij Snowstar Records, brengt nieuwe single ‘Holiday’ uit. Het is de derde single die de band uitbrengt na ‘Sunset Blvd’ en ‘Baby’.Alle drie de nummers zullen op een prachtige 7” staan die volgende week uit wordt gebracht.

Donna Blue is een samenwerking tussen Danique van Kesteren en Bart van Dalen; elkaars muse, liefde en bandlid. Het creatieve duo speelt zwoele indie pop, onder invloed van sixties yé yé, Lynch-films en oude Hollywood-romantiek. Perfect voor het beoefenen van je slow dance moves.

‘Holiday’ is nu overal beschikbaar. Danique legt uit:“Holiday doet je verlangen naar een lome zomervakantie. De bijbehorende video voelt als een intiem kijkje in een droom, die je naar een plek transporteert waar de tijd een beetje langzamer gaat en je vrij bent om je onder te dompelen in gouden zonlicht, de zee, en naakt slapen onder de sterren.” Bekijk de video hier.

Donna Blue speelt dit jaar op de Popronde, en is daarvoor recent geselecteerd als OOR-talent. Daarnaast spelen ze ook op het 15 jaar Snowstar feest in TivoliVredenburg op 15 december. Tickets zijn te koop via www.snowstar.nl/shows

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over