Met een groep vrienden nog even naar het Zeeuwse strand. Vooraan staan bij je favoriete artiest. Op de dam liggen met een biertje en lekker eten. Een rondje in het reuzenrad en met een cocktail in de hand kijken naar de zonsondergang. Dát is Concert at SEA!

Dit jaar start Concert at SEA al op donderdag! Op 28 juni beginnen we met een volwaardige CAS-avond en gaan we iets heel bijzonders doen.

HET ZEEUWS ORKEST & BLØF

We hebben het Zeeuws Orkestgevraagd het festival te openen. Dit ruim 70-koppig orkest speelt een paar prachtige klassieke stukken. Uiteraard spelen ze samen met BLØF ook een paar klassiekers. In 1998 trad BLØF al eens op met het Zeeuws Orkest en dat was een magische avond. Dat gaat het op de Brouwersdam natuurlijk ook worden.

DANNY VERA

Danny Vera brak in vorig jaar al het Umoja-podium af met zijn Americana-sound en staat dit jaar ook op het grote Zeeland podium garant voor feest.

RACOON

En als we wat groots en unieks doen in Zeeland, dan mag Racoon natuurlijk niet ontbreken! Met een nieuw album, en een show in de Ziggo Dome in het verschiet, sluiten zij de avond met hun enige ‘thuisconcert’ van het jaar af.

WIPNEUS EN PIM

En jarenlang de vertrouwde afsluiter op zaterdag, maar nu ook al op de donderdag: Wipneus en Pim! Het is pas een feest als deze DJ’s zijn geweest. Get’ Dancing op de Brouwersdam!

JACQUELINE GOVAERT

Jacqueline Govaert is geen onbekende op het Concert at SEA-podium. Met haar nieuwe album ‘Lighthearted Yerars’ zal ze Zeeland voor de derde keer meenemen met haar heerlijke muziek.

SUZAN & FREEK

Suzan & Freek coveren liedjes uit vrijwel elk genre op een volledig eigen wijze, in een akoestische setting. Dat wordt meezingen aan zee!

JIM VAN DER ZEE

Jim van der Zee aan Zee. Op Concert at SEA. Toepasselijker kan bijna niet voor deze Voice of Holland-winnaar! Laat je betoveren door zijn diepe warme stemgeluid…

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Concert At Sea
Datum: 
28 - 30 juni 2018
Locatie: 
Brouwersdam, Zeeland

Reservatie:

Meer over