Vandaag verschijnt 'Human’, de nieuwe EP van YouTubesensatie dodie. 'Human’ is de opvolger van twee zelfuitgebrachte EP’s: 'Intertwined’ uit 2016 en 'You’ uit 2017, die beiden zonder al te veel promotie de top 40 van de UK album charts bereikten. De 'Human’ EP, die meteen de top 3 van de iTunes pre-order chart behaalde, is een verzameling van dodie’s meest persoonlijke en invloedrijke werk tot nu toe, waaronder de EP’s titel track 'Human’ (feat. Tom Walker) en 'If I’m Being Honest’. Op 10 februari zal ze haar nieuwe EP persoonlijk komen voorstellen in De Roma in Antwerpen.

  • "Fantastic… lyrics that display a knack for detail and doubt way beyond her 23 years” - Sunday Times Culture
  • "She’s carved out a space in quietly devastating, guitar-backed indie” - Stylist
  • "[One of the most] exciting projects of the new year” - Evening Standard

De Britse Dorothy Miranda "dodie" Clark begon haar carrière in haar slaapkamer waar ze liedjes coverde met behulp van een ukelele. Op organische wijze groeide haar fanbasis uit tot ruim 1,7 miljoen abonnees en werden haar video’s -een combinatie van origineel materiaal en covers op piano en ukelele- ruim 570 miljoen keer bekeken. Op haar vlog ('doddlevloggle’) houdt ze een virtueel dagboek bij en op haar VEVO-kanaal ('dodieVEVO’) worden haar professionele muziekvideo’s gretig bekeken.

Een mooi voorbeeld van echt muzikaal talent dat via YouTube de weg naar het grote podium heeft gevonden!Tickets voor het concert van dodie op 10 februari in De Roma zijn te koop via greenhousetalent.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
dodie
Datum: 
10 februari 2019
Locatie: 
De Roma, Borgerhout

Reservatie:

Meer over