Met “elements of life” deed Thijs Verwest, beter bekend als DJ Tiesto, zaterdag de Ethias Arena daveren op zijn grondvesten. Liefst 20.000 feestvierders kwamen afgezakt naar Hasselt om de première van DJ Tiësto’s nieuwe tournee niet te missen, dat zijn 5.000 feestvierders minder dan de vorige editie enkele jaren geleden.

Dat Dj Tiesto, de bekendste DJ ter wereld is ontkent niemand. Hij werd dan ook meermaals uitgeroepen tot beste DJ ter wereld. Dat hij deze titel waard is bewees hij zaterdagnacht nog maar eens. Met een schitterend lichtspektakel en geweldige beats kon het niet anders dan een geweldige avond worden. En dat gezegde bewezen de 20.000 afgezakte duidelijk die meedanste en sprongen op de beats van o.a. Illusion, Adiago for strings, Just be, Rane down on me, ... Na afloop zondagmorgen 6.00 uur zagen we allemaal tevreden feestvierders die zich duidelijk hadden geamuseerd.

DJ Tiësto had trouwens gisterenavond ook reden tot vieren. Het gelijknamige album “Elements of Life” ging in België al meer als 20.000 keer over de toonbank en behaalde daarmee de gouden status. Met de nieuwe tournee “Elements Of Life” tourt DJ Tiesto de komende maanden alvast nog door heel Europa en het beloofd alvast overal groot feest te worden. Wij waren er alvast bij en jullie kunnen nu alvast enkele partypics terugvind in het fotoalbum van DJ Tiesto.

Foto's DJ Tiësto - Elements of life tournee

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: