Het recept:
2 artiesten die al een hele tijd hun eigen ding doen, een bekende party DJ & een Live Entertainer/DJ beslissen om de krachten te bundelen en een nieuwe sound te creëren
Tezamen brengen zij “The Universal Language Of Musiq”

De ingrediënten:
Met veel muzikale kennis en een “Touch of Jazz” zijn ze zeer inspirerend en brengen ze een ongelooflijke mix van Soul & Funky hits met live vocals en echt party style MC-ing.

Het motto:
Shake everything U’ve got…

De gouden regel:
Geef de mensen want ze willen maar blijf altijd trouw aan jezelf! Iets in de zin van
“We know where we’re going and we know where we’re from”

website : WWW.THEMILKSHAKERZ.COM

The Milkshakerz hielden afgelopen zaterdag 18 februari hun 1ste officiële showcase in Stereo Sushi te Antwerpen en het publiek ging echt volledig uit de bol! ATV “Exit Tv” is hierover ook een uitgebreide reportage komen maken die deze week continu in herhaling op antenne loopt! Verder worden ze nu vrijdag 24 februari uitgenodigd door JIM TV voor een interview in GOING OUT en stonden ze vorige week met een uitgebreid interview in ZONE 03.

The Milkshakerz zijn het perfecte dj duo voor Festivals, After & Private parties, Concertvoorprogramma’s en dergelijke. Met hun unieke sound laten ze elke publiek uit de bol gaan! Dj duo’s bestaan al lang maar deze 2 gasten doen het weer op een nieuwe originele manier. Ze mixen alle soorten muziek maar houden de SOUL/FUNK als rode draad door hun set en geloof me… het werkt !!

Contacteer voor meer info Benjamin Royaards op bnj@untouchable.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: