Met ‘Come Back To Me’ mikt de Belgische producer Kenn Colt niet alleen op de heupen, maar ook op het hart. De resident dj van Club Versuz en Pacha Ibiza on Tour brengt met zijn nieuwe single een ode aan zijn overleden vriendin Dominique Lousberg.

Eind 2017 kwam Lousberg – een Nederlands model, actrice en danseres – om het leven in een tragisch ongeval. Kenn Colt zag hoe een spookrijder haar meesleurde. De Belgische producer en dj vertaalde zijn verdriet in een meeslepende dancetrack met een knak in de ziel. “Ik wil dit verhaal delen met de wereld, omdat onze relatie zo puur en oprecht was.

Voor ‘Come Back To Me’ bundelde Colt de krachten met het Italiaanse producersduo Nari & Milani. Dat hij de gebeurtenis en zijn gemis in een aanstekelijke, melodramatische song zou gieten, wist de producer meteen. “Dominque zou niet willen dat ik mijn muziek zou opbergen. Ze zou mij aanmoedigen om mijn liefde en passie achterna te gaan.”

Kenn Colt reist al jaren de wereld rond als dj. Naast passages op Tomorrowland, TomorrowWorld en shows in Azië, deelde hij het podium met David Guetta. Ook zijn eigen producties zijn in alle uithoeken een succes. Nadat zijn debuuttrack ‘Feels Like a River’ meer dan 5 miljoen streams haalde, scoorde de Belg met ‘Sanctify’ – met de Deense zanger Ilang – een tweede miljoenenhit. ‘Come On Sugar’, zijn laatste release, kende de steun van hitproducers als Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike en Bob Sinclar.

Met ‘Come Back To Me’ wil Kenn Colt vooral zijn verdriet verwerken, eerder dan een grote hit te scoren. “Ik heb Dominique altijd beloofd om haar trots te maken en met een positieve instelling in het leven te staan. Ik hoop dat het nummer de mensen aanmoedigt om van elke seconde te genieten. Je weet nooit wat er straks of morgen gebeurt."

Video (Youtube)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over