Fans van 'International Queen of Burlesque' Dita Von Teese zullen in de wolken zijn met deze langverwachte Europese tour. Het is uitkijken haar veelgeprezen show 'The Art of the Teese'.

Na haar uitverkochte Amerikaanse en Australische tournees van 2016, 2017 en 2018 kondigen Dita Von Teese en promotor Nada Booking haar eerste Belgische show aan: op 18 oktober staat de Internationale Koningin van Burlesque in de Antwerpse Stadschouwburg met haar nieuwste varieté show 'The Art of the Teese'. Het belooft een avond vol van glamour, glitter en verleiding te worden zoals alleen de 'Queen of Burlesque' dat kan.

Tickets gaan in verkoop op vrijdag 9 maart aanstaande om 11.00u via https://www.teleticketservice.com/tickets/2018-2019/dita-von-teese

"Hoewel ik door heel Europa heb gereisd om mijn martini-glas act op te voeren als gastrol in andere shows, voor mode-evenementen, televisieprogramma's en dergelijke ... heb ik er altijd van gedroomd mijn volledige revue naar Europa te brengen," zegt Dita en vervolgt: "Vanwege de omvang van onze producties leek dit tot nu toe onmogelijk. Ik ben dan ook erg enthousiast dat ik voor de allereerste keer naar Europa kom met alle kenmerkende rekwisieten en sets waar ik bekend om sta, samen met een all-star cast van het beste van Burleske van over de hele wereld. Ik ben zo blij en dankbaar voor de kans om deze revue te presenteren die volgens mij de veelzijdigheid en glamour van neo-burlesque vertegenwoordigt, die momenteel een revival kent die groter is dan ik me ooit had kunnen voorstellen!"

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Dita Von Teese
Datum: 
18 oktober 2018
Locatie: 
Stadsschouwburg Antwerpen

Reservatie:

Meer over