Op vrijdag 24 oktober speelt de groep van frontvrouw Dani Klein in een uitverkochte Lotto Arena in Antwerpen en op zaterdag 25 oktober speelt Vaya Con Dios in Vorst Nationaal. Voor het tweede concert zijn nog enkele tickets beschikbaar. Deze concerten markeren het einde van de 2 jaar durende ‘Farewell Tour’ waarmee Vaya Con Dios heel de wereld heeft rondgereisd.

Sony Music neemt het concert in Vorst op onder de deskundige leiding van regisseur Hans Pannecoucke en brengt het op 28 november uit als CD+DVD met de titel ‘Thank You All’. Regisseur Hans Pannecoucke verdiende zijn sporen met grote video captaties voor Faithless, Coldplay, Roisin Murphy e.v.a. De fans kunnen de CD+DVD vanaf vrijdag voorbestellen bij o.m. Fnac en iTunes en nu reeds bij BOL.com Om in de sfeer te komen voor deze unieke afscheidsconcerten kan je alvast de ‘best of Vaya Con Dios’ playlists op Spotify en Deezer beluisteren.

Met de release van de CD+DVD ‘Thank You All’ wil Dani Klein haar vele trouwe fans een mooi afscheidscadeau geven. Maar net vanuit die fans kwam via de sociale media de vraag om ook iets terug te doen voor de groep. Sony Music is niet bij de pakken blijven zitten en installeert op zaterdag 25 oktober in Vorst Nationaal de ‘Thank You All’ videobooth. Elke fan kan in deze videobooth zijn eigen dankboodschap inspreken voor Dani Klein en Vaya Con Dios onder de vorm van een filmpje van 15 seconden. De leukste, opmerkelijkste en ontroerendste boodschappen worden gemonteerd tot een afscheidsvideo die aan Dani Klein wordt aangeboden en nadien op Youtube verschijnt.

Intussen delen de fans van over heel de wereld met de hashtag #VCDmemories hun beste herinneringen aan Vaya Con Dios op de officiële facebookpagina van de groep. Surf naar https://www.facebook.com/VayaConDiosOfficial en geniet mee van de mooie posts van fans uit alle landen of deel uw eigen herinnering.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over