Disney+ onthult de trailer en poster voor het tweede seizoen van de Disney+ Original-serie "The Santa Clauses". De gloednieuwe trailer geeft een voorproefje van het verhaal van Scott Calvin (Tim Allen) en zijn familie die terugkeren naar de Noordpool om nieuwe avonturen te beleven. De eerste twee afleveringen zijn vanaf woensdag 8 november exclusief op Disney+ te streamen, met daarna wekelijks een nieuwe aflevering.

Naast Allen, die als uitvoerend producent opnieuw de geliefde rol van Santa/Scott Calvin op zich neemt, spelen in seizoen twee onder meer Elizabeth Mitchell als Mrs. Claus/Carol, Austin Kane als Calvin Claus, ElizabethAllen-Dick als Sandra Calvin Claus, Devin Bright als Noel, Gabriel "Fluffy" Iglesias als Kris Kringle en EricStonestreet als Magnus Antas, The Mad Santa.

Samen met Allen gaat de bekroonde Jack Burditt ("30 Rock", "Modern Family", "Frasier", "Unbreakable Kimmy Schmidt") door als uitvoerend producent en showrunner. Kevin Hench ("Last Man Standing"), Richard Baker("Last Man Standing", "The Santa Clause", "The Santa Clause 2") en Rick Messina ("Last Man Standing", "The Santa Clause", "The Santa Clause 2") zijn samen met Jason Winer en Jon Radler uitvoerend producent voor Small Dog Picture Company.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: