Vandaag onthult Disney+ de nieuwe poster en trailer voor de originele film "The Valet", met in de hoofdrollen Eugenio Derbez ("CODA"), Samara Weaving ("Nine Perfect Strangers"), Max Greenfield ("New Girl") en Betsy Brandt ("Breaking Bad"). "The Valet" gaat in première op woensdag 20 mei, exclusief bij Star op Disney+.

In "The Valet" wordt de wereldberoemde filmster Olivia (Samara Weaving) geconfronteerd met reputatieschade wanneer de paparazzi een foto van haar maken met haar getrouwde minnaar Vincent (Max Greenfield). De hardwerkende hotelbediende Antonio (Eugenio Derbez) staat per ongeluk op die foto en wordt gevraagd zich als dekmantel voor te doen als Olivia's nieuwe vriendje. De list met Olivia zet Antonio in de schijnwerpers en zorgt voor chaos. In deze romantische komedie botsen twee werelden en culturen met elkaar als zowel Olivia als Antonio zichzelf duidelijker beginnen te zien dan ooit tevoren. "The Valet", geregisseerd door Richard Wong en geschreven door Rob Greenberg en Bob Fisher, is de Engelstalige remake van de Franse hitfilm.

In de film schitteren ook Carmen Salinas Lozano, Amaury Nolasco, Marisol Nichols, Diany Rodriguez, Tiana Okoye, John Pirrucello, Ravi Patel, Noemí González en Lunay. "The Valet" is geregisseerd door Richard Wong ("Dear...," "Come as You Are") en geproduceerd door Ben Odell en Eugenio Derbez (3Pas Studios).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over