Disney+, de exclusieve streamingplaats voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic, voegt nog meer content toe met het entertainmentmerk Star dat vandaag lanceert in Australië, Nieuw-Zeeland, Canada en Europa. Star is volledig geïntegreerd binnen Disney+ in deze markten en heeft zijn eigen merkpagina met een groot aanbod aan films, series, documentaires en meer, samen met exclusieve Star Originals die worden geproduceerd voor het streamingplatform.

“Met de magische verhalen van de geliefde merken Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic, bereikt Disney+ nu bijna honderd miljoen kijkers wereldwijd. De lancering vandaag van Star, het nieuwste entertainmentmerk, is een bijzondere uitbreiding voor de service”, zegt Rebecca Campbell, Chairman, International Operations en Direct-to-Consumer, The Walt Disney Company. “Met de toevoeging van Star kunnen we de consument nog meer waarde bieden door het toevoegen van een geweldig aanbod aan films en series van hoge kwaliteit voor het hele gezin, oudere tieners en volwassenen dankzij de acquisitie van 21st Century Fox en onze creatieve studio’s.”

Entertainmentplatform voor alle doelgroepen

Star is de streamingplaats voor duizenden uren aan films en series van Disney General Entertainment Content, waaronder Disney Television Studios (ABC Signature en 20thTelevision), FX Productions, 20th Century Studios, Searchlight Pictures en meer. Met populaire series zoals Grey’s Anatomy, 24, Buffy The Vampire Slayer, The X-Files, Lost en Family Guy, heeft Star iets voor iedereen en elke stemming. Abonnees kunnen zich ook verheugen op FX's Emmy®- en Golden Globe®-winnaar American Horror Story, de komische Emmy®- en Golden Globe®-genomineerde ABC-serie black-ish met Anthony Anderson, Tracee Ellis Ross en Yara Shahidi, Shonda Rhimes' veelgeprezen drama Scandal en komedie Ugly Betty. Verder zijn vanaf de lancering meteen verschillende award-winnende films beschikbaar, zoals The Shape of Water en Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, bovenop klassiekers zoals Pretty Woman, Die Hard, The Devil Wears Prada en Moulin Rouge.

Exclusieve Star Originals

Star levert ook gloednieuwe originals van Disney Television Studios in verschillende markten over de wereld, met meer dan 35 titels die dit jaar in première gaan. In het aanbod vinden we onder andere de thriller Big Sky van David E. Kelley (Big Little Lies, The Undoing); de Love, Simon-spin-off serie Love, Victor van de oorspronkelijke schrijvers Isaac Aptaker en Elizabeth Berger (This Is Us); de geanimeerde sitcom voor volwassenen Solar Opposites van Justin Roiland en Mike McMahan (Rick & Morty) en de dramaserie Helstrom, van executive producers Paul Zbyszewski, Karim Zreik en Jeph Loeb. De beschikbaarheid van deze titels verschilt van land tot land.

Ouderlijk toezicht

Met de toevoeging van Star, wordt vandaag ouderlijk toezicht geïntroduceerd op Disney+. Gebruikers krijgen de mogelijkheid om voor profielen de toegang tot films en series te beperken op basis van de contentclassificatie en kunnen ook een pincode instellen voor profielen die toegang hebben tot volwassen content.

Disney+ met Star breidt later dit jaar uit in nieuwe markten zoals Oost-Europa, Hongkong, Japan en Zuid-Korea. In Latijns-Amerika zal het algemene entertainmentaanbod geïntroduceerd worden als een aparte streaming service, Star+.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over