Vanaf 3 november vind je Disney Junior terug in het basispakket van Telenet waardoor het kanaal een distributie van 75% krijgt! Voor de magie van Disney Junior kun je vanaf dan terecht op kanaal 38 in Vlaanderen en op kanaal 128 in Brussel.

Disney Junior is de eerste ervaring van de allerkleinsten met de knowhow van Disney: het vertellen van prachtige verhalen met de meest magische personages die ze graag delen met hun familie. Disney Junior is een ludiek, vrolijk, muzikaal en kleurrijk kanaal vol optimisme. Een universum van vertrouwen en ontdekking begeleid door hartelijke personages zoals Mickey, Minnie, Jake, Sofia, etc.

Het kanaal laat de 2-7 jarige toe om de eerste stapjes te zetten in de wondere wereld van Disney via beeld en muziek en met respect voor de ontwikkeling van de allerkleinsten en het aanmoedigen van interactie tussen verschillende generaties.

In november kan je bij Disney Junior ook terecht voor tal van nieuwe afleveringen van gekende programma’s. In De Speelgoeddokter leert men hoe belangrijk vriendschap en zorg is, in Kenny Knuffelmonster staat familie centraal en bij Mickey Mouse Clubhouse helpen de Disney-personages de jonge kijkers met basisvaardigheden zoals tellen, rekenen en vormen herkennen.

Sinds mid oktober is de Disney Junior app beschikbaar via iTunes. Deze app is ontwikkeld om kinderen te entertainen met leuke, uitdagende spelletjes op basis van dagelijkse thema’s en dat op een aangename educatieve manier. Dit wordt een dubbel feest want Disney Channel viert ook op 3 november zijn 5de verjaardag op antenne in Vlaanderen!

Disney Junior maakt deel uit van de Walt Disney Company, het nummer één entertainmentmerk ter wereld. Daarnaast is het bedrijf terug te vinden in de top tien van ’s werelds grootste en sterkste merken. TWDC bestaat uit vijf onderdelen waaronder parks en resorts, studio’s, merchandise, interactive en tv- en mediadistributie. TWDC Benelux is onderdeel van TWDC Europe, Middle-East en Africa (EMEA) dat actief is in 25 landen met meer dan 6000 werknemers.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: