Gedurende de hele maand mei kunnen kinderen de magie van Disney Junior zelf ervaren in het grootste winkelcentrum van de Benelux! Wijnegem Shopping Center staat volledig in het teken van Mickey Mouse, Sofia het prinsesje, de Speelgoeddokter en Jake en de Nooitgedachtland Piraten. Vanaf de eerste stap in het shoppingcenter word je volledig ondergedompeld in de Disneysfeer!

Mickey Mouse Clubhouse
Het Mickey Mouse Clubhouse bevindt zich in de centrale hal. Er is een groot ballenbad waar kinderen zich kunnen uitleven, een photobooth voor het nemen van leuke foto’s en een tv-corner om even rustig te ontspannen.

Speelgoeddokter
Een tweede corner in het shoppingcenter is die van de Speelgoeddokter. Hier kunnen kinderen opnieuw genieten van enkele afleveringen in de tv-corner. Ook kunnen ze echt aan de slag gaan en speelgoed oplappen in de voeldozen. Hiermee behalen ze een doktersdiploma dat bestaat uit twee specialisaties: het maken van knuffels en het maken van plastieken speelgoed.

Jake en de Nooitgedachtland Piraten
Jake kan je vinden aan de kant van de traphal. Hier genieten kinderen van twee animaties: de tv-corner en het kanonschieten. Ze kunnen met het kanon van Jake schieten naar knuffels die op het wrak staan of op schattenjacht gaan doorheen het hele shoppingcenter.

Sophia
Ook de stand van Sofia blijft uit de twee onderdelen bestaan: de tv-corner en de grote kasteelroute. Kinderen wandelen tussen koninklijke paaltjes het kasteel binnen en komen onderweg drie animatiepunten tegen, die leiden tot het haaratelier. Eerst ontvangen ze een prinsessen- of prinsenkroon, daarna kunnen ze hun naam of kribbel zetten in het gastenboek van het paleis en tot slot komen ze aan bij het haaratelier. Hier krijgen de jongens stoere piekjes en meisjes echt prinsessenhaar.

Disney Junior is de hele maand mei te ontdekken in Wijnegem Shopping Center en zorgt voor unieke momenten met het hele gezin, zowel voor jongens als voor meisjes.

Alle standen zijn open op volgende uren:

  • Elke woensdag van 14u tot 18u
  • Elke vrijdag van 15u tot 19u
  • Elke zaterdag van 12u tot 18u
  • Op vrijdag 2 mei en 30 mei (=brugdagen) zijn alle standen open van 12u tot 18u!

Disney Channel is onderdeel van The Walt Disney Company en is uitgegroeid tot één van de grootste kindertelevisiezenders ter wereld. In 169 landen en in 34 talen bereikt de populaire zender ruim 230 miljoen kinderen met een mix van animatieseries, komedies en films.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over