Milo Murphy is de achter, achter, achter, achterkleinzoon van de oorspronkelijke Murphy van "De Wet van Murphy". Milo gaat altijd uit van het onverwachte. Wat er ook mis gaat, Milo is voorbereid op alles, heeft veel kennis, een rugzak vol met spulletjes en hij is eindeloos optimistisch wat er voor zorgt dat iedere ramp verandert in een avontuur.

De uiterst creatieve broertjes Phineas & Ferb geven het startschot van de zomervakantie met de Phineas & Ferb marathon vanaf 4 juli elke zaterdag om 12u20!

Een ideale ochtend voor de kids: wakker worden met de immer opgewekte Milo Murphy en het -daar zijn ze weer- ingenieuze duo Phineas & Ferb. Dat kan vanaf 6 juli van maandag tot vrijdag een hele zomer lang om 9u05 op je favoriete TV zender.

Bovendien krijgen de grote Phineas & Ferb fans als kers op de taart nog een Disney Channel Original Movie voorgeschoteld: 'Phineas & Ferb: Dwars door de Tweede Dimensie' woensdag 15 juli om 9u05, zaterdag 25 juli om 12u20, vrijdag 7 augustus om 9u05 en zaterdag 22 augustusom 12u20.

De vakantie zou niet geslaagd zijn zonder een wekelijkse afspraak met de beste Disney babysitters ooit: Jessie & Gaby Duran passen op, elke zondag om 10u20!

Ook op Disney Junior kunnen de allerkleinsten nog steeds terecht tot 17 juli voor een Mixed-Up zomer elke maandag tot en met vrijdag van 10u00 tot 16u00 voor een dagelijkse portie Mickey Mouse Doldwaze Avonturen, Bluey, Fancy Clancy, Sofia en PJ Masks!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over