Shirley & Benny zijn in het dagelijkse leven beter bekend als Britt Van der Borght en Dirk Van Vooren. Shirley & Benny zetten zowel volle feesttenten als ingedutte parochiezalen in vuur en vlam met feestelijke liedjes en sketches die flink op de lachspieren werken. Kortom, Shirley & Benny laten de zon in uw hart! Samen met Patrick Onzia brengen ze een knotsgekke show van 2 x 60 minuten, ideaal voor een gezellige namiddag vol liedjes, grappen en grollen.

Begin 2017 brachten Shirley & Benny een single uit: “Doe allemaal uw goesting”, een feestnummer dat onmiddellijk voor ambiance zorgt. In het voorjaar waren Shirley & Benny wekelijks op Ment te zien met het programma “Allemaal uw goesting”. Hierin informeerden ze de mensen op een humoristische manier over theater- en entertainment producties in Vlaanderen.

Hier zie je de clip van “Doe allemaal uw goesting”: https://youtu.be/W4SbqOrxYKQ

BRITT VAN DER BORGHT

Britt studeerde af aan het conservatorium en had al snel een rol in de komische vtm- serie “De Kotmadam”. Daarna speelde ze de rol Van Zoë in de populaire Ketnet- reeks “W817”. In “Oekanda” - een sketchprogramma van Dedsit - had ze één van de vrouwelijke hoofdrollen. In de muziekshow “Zo is er maar één, de cup”, speelde ze de bevallige assistente van Kobe. We zagen haar ook in verschillende films van Studio 100 en ze verleende haar stem al aan tal van tekenfilmfiguren. Momenteel is ze vooral bezig in het theater bij "De Komedie Compagnie”, waar ze al in verschillende producties meespeelde.

DIRK VAN VOOREN

Dirk vormde 10 jaar lang het duo Caals & Van Vooren met Luc Caals aan zijn zijde, eerst in Het Witte Paard nadien met een eigen show in het Casino van Blankenberge. Kinderen kennen hem van de Studio 100 serie “Piet Piraat” waar hij de rol van Steven Stil vertolkt, zowel in de tv reeks, de theaterprogramma’s en de vele bioscoopfilms. Hij is sinds 2008 de bezieler van De Komedie Compagnie en speelde er al verscheidene komedies. Sinds 2013 is Dirk ook de artistiek leider van Theater Elckerlyc. Hij maakt van dit theater een receptief Stadstheater in hartje Antwerpen. Hij nam ook het initiatief om de revue in Antwerpen nieuw leven in te blazen. Hij scoort ieder jaar opnieuw in een hartverwarmende show met vele artiesten.

Je kan de show boeken bij alle bekende boekingskantoren of via www.dhollandermusic.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: