Op 2 oktober eerstkomend wordt Vlaanderens meest veelzijdige cabaretier 50. Tijd voor een eenmalige terug- en vooruitblik en dit op 3 oktober in de Zebrastraat in Gent.

Denoyelle is in de loop van die 50 jaren steeds veelzijdiger gebleken: politieke satire, radio, TV, theater, one-man shows, two-men-shows, stemmen-imitator, stem in tal van films, polyglot, LEGO Certified Professional, LEGO Serious Play trainer, zanger, presentator, mede-oprichter van de Gravensteengroep, motivational speaker, bedrijfsleider en dus toch nog altijd een beetje ingenieur ...

Op 3 oktober neemt Denoyelle zijn publiek mee op een uniek verjaardagsfeestje. Hij blikt, samen met zijn onafscheidelijke toetsenman Kris De Jean terug op de laatste meer verborgen vijf jaren van zijn carrière, waarin hij vooral actief was in de wereld van multinationals en internationale congressen. Samen zijn Dirk en Kris trouwens dan heel eventjes 100.

En Dirk licht die avond een tipje op van de sluier over wat de toekomst gaat brengen. Dat een en ander doorgaat in de Gentse Zebrastraat, waar 2 van Denoyelles meest imposante LEGO kunstwerken permanent tentoongesteld staan (op een steenworp van het STAM, waar nóg een meesterwerk van zijn hand staat) is daarbij geen toeval.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over