De nieuwe single van Dina Rodrigues ‘Xalalala’ word bijzonder goed onthaald door de radio’s in Vlaanderen en zetten haar in hun playlist. Ook Portugal gaat weer mee in het verhaal, zowat alle radio’s zetten Dina daar in hun playlist en nu al weten we dat Dina nog deze zomer weer wordt uitgenodigd bij de Nationale TV.

Wat nu wel nieuw is , is dat ook de Braziliaanse TV plots interesse toont, de mensen uit Brazilië, die het nummer schreven hebben er daar het nummer aan alle radio en TV-zenders, het nummer en de videoclip doorgestuurd. Misschien mag ze straks weer haar koffers pakken, deze keer niet voor eens over en weer naar Portugal , maar voor een trip naar Brazilië.

Ook Radio 2 zetten het nummer in zijn playlist en nodigt Dina uit voor een interview en een optreden in Plage Préférée , dit gaat door op Dindsag 16 juli, tussen 10u en 11u zit ze in de uitzending adres: Zeedijk thv het Vuurtorenplein, 8660 De Panne.

bekijk hier de clip: https://www.youtube.com/watch?reload=9&reload=9&v=HxbVC1G68gQ&fbclid=IwAR2nlwGsYKNjAo69sE5VnGzTs4n9X1WwURM2KkeQd9X--rbY8aoWz3LHc_E

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: