Dimitri Vegas & Like Mike kondigden twee weken geleden hun eerste soloconcert in het Sportpaleis aan. Voor de Belgische fans is dit duidelijk het uitgelezen moment om de populaire dj’s aan het werk te zien in het thuisland. Dat blijkt uit de ticketverkoop, die op 10 september van start ging. In een mum van tijd vlogen alle 18.000 kaartjes de deur uit! Omwille van productionele redenen is er sinds vandaag opnieuw een zeer beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar, snel zijn is de boodschap!

Door de enorme vraag bekijken de broers de mogelijkheid om een tweede concert toe te voegen op vrijdag 20 december 2013. Via www.proximusgoformusic.be kan men zich nu reeds registreren voor de wachtshow. Indien er dan een tweede concert volgt, worden ingeschreven fans automatisch gecontacteerd om de reservatie voor de tweede show te bevestigen.

‘Bringing Home The Madness’ is geen understatement. Het uitverkocht concert is het beste bewijs dat Dimitri Vegas & Like Mike ongelooflijk populair zijn in binnen- en buitenland. Bezoekers mogen zich verwachten aan een energieke DJ-set vol hoogtepunten en een resem hits, zoals Mammoth, Ocarina, Wakanda en Chattahoochee. Dimitri & Mike ontwerpen de hele show in nauwe samenwerking met het Tomorrowland-team. Deze gouden combinatie zal voor een ongeziene sfeer en vuurwerk zorgen! Volgende week spelen Dimitri Vegas & Like Mike op de allereerste editie van TomorrowWorld in de Verenigde Staten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Dimitri Vegas & Like Mike
Datum: 
20 & 21 december 2013, 20:30u
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over