Dimitri Vegas, van het bekende dj duo Dimitri Vegas & Like Mike, blijft verrassen in de wereld van entertainment. Zijn nieuwste onderneming geeft fans de mogelijkheid om te spelen met een kenmerkende Sub-Zero themakarakter in het Mortal Kombat 11-videospel. Dit maakte hij gisteren bekend tijdens zijn set op Tomorrowland. Het karakter dat Dimitri zal vertolken is geïnspireerd door en op de superster DJ en acteur. Dimitri Vegas zijn Sub-Zero-personage is beschikbaar als gratis download voor alle Mortal Kombat 11-bezitters op 22 augustus voor PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, de Xbox One-familie van apparaten, waaronder Xbox One X, pc en Nintendo Switch.

Tijdens hun set op hun eigen Smash The House stage op Tomorrowland, maakte Dimitri Vegas bekend dat hij een nieuw karakter zal vertolken in het populaire spel Mortal Kombat.
Het is overigens niet de eerste keer dat Dimitri Vegas samenwerkt met het team van Mortal Kombat. Want samen met zijn broer Like Mike en het Nederlandse dj-duo Bassjackers, remixte hij de soundtrack van het originele spel. Die remix, Mortal Kombat (Anthem), kwam ook gisteren, zondag 21 juli, uit als onderdeel van de Tomorrowland EP.

Eerder dit jaar, in januari, produceten de twee dj duo’s de track ‘You’re Next’ voor de trailer. Voor de première van die trailer werd Vegas uitgenodigd in Londen waar hij het opnam tegen andere heavyweights in het gaming circuit. Tijdens dat event namen 12 internationale sterren het tegen elkaar op in een ‘celebrity head tot head’ waarbij Dimitri Vegas ook aanwezig was om zijn titel te verdedigen. Hij won zijn battle tegen de Nederlandse dj Don Diablo maar moest in een spannende halve finale de duimen leggen voor de bekende Franse YouTubber en gamer Squeezie.

Mortal Kombat 11 is het nieuwste deel van het iconische spel en biedt een diepere en meer persoonlijke ervaring dan ooit tevoren. Dit doen ze door een geheel nieuw Custom Character systeem toe te voegen dat spelers de creatieve controle geeft om versies van het volledige personagesysteem aan te passen. Mortal Kombat 11 is ontwikkeld door bekroonde NetherRealm Studios en introduceert een nieuw filmisch verhaal dat de epische sage voortzet die al meer dan 25 jaar in de maak is.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: