Woensdag 21 oktober krijgt Jonas & Van Geel alweer schoon volk over de vloer met onder andere Dimitri Vegas, de beste DJ ter wereld (of toch de helft ervan). Naast zijn muzikale capaciteiten, steekt hij ook zijn acteerambities niet onder stoelen of banken en dat hij talent heeft bewijst hij samen met Jonas in een aantal iconische scènes van Hollywood-kaskrakers onder het kritisch oog van Jan Verheyen.

Jan Verheyen zat een tijdje geleden letterlijk in het oog van de storm maar gelukkig is hij nu niet langer dakloos. Figuurlijk laat hij binnenkort een frisse wind door de bioscoopzalen waaien met de tweede Kampioenenfilm. De gekende cast is aangevuld met oude bekenden en Jan kan al een tipje van de sluier oplichten.

Natalia is zich als een olympiër aan het voorbereiden op ‘The Ladies of Soul’ in het Sportpaleis en komt al eens dag zeggen aan Alvin Lewis, de leider van Jonas’ huisband, die haar ook dan zal begeleiden. Natalia brengt een stomende versie van haar single ‘Smoking Gun’.

Verder bezorgt Jonas de familie Neven uit het Limburgse Hoeselt de verrassing van hun leven. Dochter Evelyn had Jonas laten weten dat moederlief zich schaamde voor haar woonkamer. Dus haalt Jonas die volledige woonkamer toch gewoon naar de studio waar de ouders nietsvermoedend een opname komen bijwonen?

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: