Gisteren gaf Dimitri Vantomme een feestje in zijn karaokebar Bonaparte op de grote markt van Antwerpen ter gelegenheid van de release van zijn nieuwe single “Here she comes”, 10 jaar Bonaparte onder zijn hoede en ook nog om zijn 29ste verjaardag (9 mei) te vieren, en ook wij waren er bij samen met zijn familie, vrienden, genodigden en een aantal bv’s waaronder Jani, Peter, Jerko, Roxane, Linda (Milk Inc), An Jaspers, I-jay Niko (JIM), VJ Olli (TMF), Dj Krizz, Davy Brocatus (Sterren op de dansvloer), ...

In 1997 trok Dimitri naar Antwerpen omdat hij wou gaan studeren bij studio Herman Teirlinck, maar zo ver is hij niet geraakt, want toen hij het aanbod zag om karaokebar Bonaparte over te nemen dacht hij dat dit wel een goed idee was, dat hij zo veel zou gaan verdienen en ook zelf zijn plaatjes kon maken. De eerste jaren verliepen wat stroef, maar door de steun en de hulp van zijn ouders en enkele formidabele mensen achter hem (Jani, Kathleen, …) en zijn personeel, groeide Bonaparte al snel uit tot de succesvolle zaak dat het de dag van vandaag is… En na 10 jaar kan Dimitri dan ook met trots zijn eerste single “Here she comes” voorstellen die hij zelf geproduced heeft.

Alle gasten werden verwend met drank en hapjes en rond 23u sprak Dimitri de genodigden toe om iedereen te bedanken voor hun komst en jarenlange steun, want zonder hen zou hij niet staan waar hij vandaag stond. Een speciaal bedankje en een bloemetje ging uit naar Jani (Mooi Bloot) die Dimitri 4 jaar lang bijstond met de boekhouding van Bonaparte, en ook naar Kathleen, die Dimitri tot op de dag van vandaag nog altijd bijstaat in Bonaparte. Het grootste boeket bloemen ging wel uit naar zijn ouders die hem door dik en dun steunen. Daarna mochten we allemaal genieten van enkele videobeelden van zijn vinylrelease in Carré. Maar ook zijn vrienden, personeel en familie hadden voor hem een verrassing in petto, want zij hadden voor hem een micro gekocht, die hij dan ook meteen uittestte tijdens het mini-optreden dat hij gaf na zijn dankwoord. Toen hij dan zijn single “Here she comes” voorstelde vertelde Dimi dat hij het maar saai vind als een artiest zijn nieuwe single voorstelt dat iedereen gewoon maar zit te kijken en te luisteren, dus daarom had hij voor de gelegenheid op de bijhorende videoclip de tekst gezet, zodat iedereen gewoon gezellig kon meezingen, dit dan ook weer met een knipoog naar zijn karaokebar.

Daarna kon het feest pas echt beginnen, en gefeest werd er zeker nog tot in de vroege uurtjes want: We like to Bona-party! was het motto!

Foto's singlevoorstelling Dimitri

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: