Na de hit "Laat Me FF" is er nieuwe heat van DIKKE met 'Gasolina'. Met "Gasolina" gaat DIKKE up tempoen is dit de perfecte tune in de club en de zomer. De heavy base en zijn typische DIKKE flow zorgen ervoor dat het instant in je hoofd zit. Vandaag bracht hij ook zijn video op YouTube uit, die geregisseerd werd door Samir El Jattari!

Deze productie is een samenwerking van PICVSSO en Valentino Ignoto. PICVSSO heeft oa ook gewerkt aan de tune 'Paris Hilton'. Deze single heeft een paar maanden geleden nog de gouden status behaald! De zomer van DIKKE is mooi gevuld met verschillende shows. Hij stond o.a Ostend Beach, Woo hah, Lokerse Feesten en staat hij op de affiche van Pukkelpop en Fire Is Gold.

DIKKE (Mohammed Eddahbi Agounad) heeft in 1 jaar tijd twee albums gedropt . Hiermee toont hij zijn productiviteit aan en weet hij perfect wat hard werken inhoudt. Met zijn debuut album 130 kilo, kwam hij op #1 binnen in de charts en zorgde DIKKE voor een nieuwe en blijvende wending in de BeNeLux-rap game. Vanaf dan kwam DIKKE in een stroomversnelling terecht. Zijn singles scoren airplay op verschillende radio’s en werd hij geboekt op shows en festivals ( Fire Is Gold, Pukkelpop, etc...)

De honger naar meer muziek bleef duren en in het najaar van 2021 dropte hij ‘Nooduitgang’. Dit album staat in teken van zijn passie voor muziek. Dat gaf hem zijn nooduitgang en daardoor kan hij zijn rug keren naar het “slechte” pad met focus op de toekomst. Op beide albums staan verschillende hits, waaronder “Zes In de Ochtend”, “Tabaka, 'XXL' ft Chardy en Freddie Konings en de single ‘Praat Money’ met één van de grootste artiesten uit Nederland, Josylvio. Last but not least; dé clubhit 'Paris Hilton' ft Freddie Konings vanop ‘Nooduitgang’ is ondertussen goud geworden!

Ook Nederland blijft hij verder veroveren en daar is hij absoluut geen onbekende meer. He’s rolling with the big names uit de Nederlandse scene en heeft verschillende studiosessies met Hef, Kevin, Josylvio en Adje gedaan. Ook was hij al twee maal te gast bij Rotjoch bij het hip hop platform 101Barz, werd hij al twee keer uitgenodigd bij de hyper populaire You Tube show "Supergaande" en was hij al meermaals te gast bij radio FUN X.

Shows

  • 18-08 Pukkelpop, Hasselt
  • 03-09 Fire Is Gold, Antwerpen

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over