"Zie je, als het ware komen we allemaal van niets en willen we allemaal naar iets gaan. Maar, ben jij bereid om dingen achter te laten, mensen los te laten... Want als je één keer door de nooduitgang loopt... kan je niet meer terug." - DIKKE

Vandaag brengt DIKKE zijn tweede project 'Nooduitgang' uit. Het is zijn tweede plaat in 1 jaar tijd en hiermee toont hij zijn productiviteit aan en weet hij perfect wat hard werken inhoudt.
‘Nooduitgang’ staat voor zijn passie voor muziek. Dat gaf hem zijn nooduitgang en daardoor kan hij zijn rug keren naar het “slechte” pad met focus op de toekomst.

Op dit album staan o.a. de eerder uitgebrachte singles 'Troebele Visie', dé clubhit bij uitstek 'Paris Hilton' ft Freddie Konings, 'XXL' ft Chardy en Freddie Konings en zijn laatste single ‘Praat Money’ met één van de grootste artiesten uit Nederland, Josylvio. Deze singles tezamen zijn al goed voor meer dan 2.3 miljoen streams.

'Nooduitgang' is de opvolger van het succesvolle #1 album '130 Kilo', dat ondertussen bijna over de 6 miljoen streams aantikt. Met zijn debuutplaat kwam DIKKE in een stroomversnelling. Zijn singles scoren airplay op verschillende radio’s en werd hij geboekt op verschillende shows en festivals ( Fire Is Gold, Pukkelpop, etc...)

Op woensdag 24 november, hield DIKKE een exclusieve luistersessie van 'Nooduitgang' voor enkele fans. Dit ging door in de Escaperoom in Hasselt.

Ook Nederland is hij sterk aan het veroveren en is hij absoluut geen onbekende meer. He’s rolling with the big names now uit de Nederlandse scene en heeft verschillende studiosessies met Hef, Kevin, Josylvio en Adje gedaan. Ook was hij al te gast bij Rotjoch op het hip hop platform 101Barz, hij werd al twee keer uitgenodigd bij de hyper populaire You Tube show Supergaande en was hij te gast bij radio FUN X. Vorige week nog stond DIKKE te pronken op een XXL billboard in Rotterdam van Spotify ter promotie van zijn laatste single. Tot slot, stonden er in november zelfs 4 shows gepland in Nederland waar hij het voorprogramma was van Zwangere Guy. Helaas zijn deze nu gecanceld wegens de verstrengingen.

Door al deze mooie ontwikkelingen is hij niet meer weg te denken uit de hip hop scene in zowel België als Nederland. Hou DIKKE goed in de gaten, want L – season gaat opnieuw erg dik.

Nooduitgang is vanaf 26 november overal te beluisteren, ook op CD.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over