Volgende zomer zal Diana Ross niet enkel het 'Sunday Legends Slot’ op het Glastonbury Festival invullen, maar ook haar fans in Ierland, UK, Spanje en België trakteren op een wervelende show vol tijdloze muziek, schittering en glamour. Op 13 juli 2020 komt ze naar Paleis 12 in Brussel.

Diana Ross is een icoon. Ze wordt beschouwd als één van de succesvolste zangeressen en entertainers aller tijden. Vanaf haar debuut als frontvrouw van The Supremes en tijdens haar onnavolgbare solocarrière hertekende Ross het muzieklandschap en maakte ze de weg vrij voor hedendaagse sterren.

Als erkenning voor haar internationale verwezenlijkingen op cultureel en humanitair vlak kreeg Ross in 2007 de prestigieuze Kennedy Center Honors in Washington DC. In 2012 kreeg ze de hoogst mogelijke erkenning van de National Academy of Recording Arts & Sciences: een GRAMMY® Lifetime Achievement Award. In 2016 mocht Ross dan weer de Presidential Medal of Freedom in ontvangst nemen, de meest prestigieuze erkenning die een Amerikaans staatsburger kan krijgen. President Obama sprak bij de uitreiking de gevleugelde woorden: "ze straalt gratie uit, haar invloed is onontkoombaar”.

Maar het liefst van al staat ze onder de gloed van de spots en vertolkt ze de songs die in ons collectief geheugen gegrift staan: "I’m Coming out”, "More Today Than Yesterday”, "Stop! In The Name Of Love”, "You can’t hurry love”, "Love Child”, "The Boss”, "Upside Down”, "Love Hangover”, "Why Do Fools Fall in Love”, "Ain’t No Mountain High Enough”, "I Will Survive” en "Reach Out and Touch (Somebody’s Hand)”.

Op 13 juli krijg je de unieke kans om een diamanten -75 jaar jong- Diana live aan het werk te zien. Tickets te koop vanaf vrijdag 24 januari om 10u via greenhousetalent.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Diana Ross
Datum: 
13 juli 2020
Locatie: 
Paleis 12, Brussel

Reservatie:

Meer over