Op 2 juli start het derde en finale seizoen van de MARVEL serie Legion op FOX. De ontknoping belooft nog meer gekke fantasieën en wendingen terwijl we dieper afdalen in het hoofd van David Haller, de machtigste mutant ter wereld.

Geen zomerslaap bij FOX, ook tijdens de zomermaanden staan er fantastische series gepland. En dat fantastische mag je voor Legion letterlijk nemen. Het breinbrekende drama, gebaseerd op de Marvel comics van Chris Claremont en Bill Sienkiewicz, kent zijn ontknoping in het derde en laatste seizoen.

Van kinds af aan sukkelt David (Dan Stevens) van het ene psychiatrisch instituut naar het andere tot hij verliefd wordt op de mooie mede-patient Syd Barrett (Rachel Keller). Na een vreemde ontmoeting ontdekt David dat zijn stemmen en visioenen werkelijkheid zijn en dat hij zelf de machtigste mutant is die de wereld ooit gezien heeft.

Het derde en laatste seizoen neemt ons terug in de tijd, naar een psychedelische setting in de jaren '60. David wil ontdekken waarom hij zo boosaardig geworden is en tijdens zijn trip ontmoet hij zijn biologische ouders.

Marvels Legion S3, vanaf 2 juli elke dinsdag om 21:00 op FOX.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: