dEUS kondigt met veel plezier een reeks Europese optredens aan in December, met als hoogtepunt een concert in hun thuisland België, net voor het eind van dit jaar. De groep, die nog steeds draait om de oude vrienden, zanger Tom Barman en multi-instrumentalist Klaas Janzoons, bevestigt daarnaast dat we alvast mogen uitkijken naar 'Selected Songs 1994-2014', een verzameling tracks die hun carrière samenvat en op 10 november 2014 in de rekken ligt.

Nadat ze de laatste achttien maanden geconcentreerd waren op nevenprojecten, die onder meer leidden tot de nakende release van Magnus – Tom Barmans dance-project met CJ Bolland, het binnenkort te verschijnen fotoboek 'Selected Photo's 1994-2014' voor de salontafel, en de komende verplichtingen als curator van een voorstelling van 'De Vierkantigste Rechthoek in de De Kade-galerij in Amersfoort', gooit dEUS zich opnieuw live in de strijd met een gloednieuwe concertreeks (zie persbericht in de bijlage)!

Afspraak met dEUS in Brussel, in de intieme setting van het Koninklijk Circus op 19 december! De ticketverkoop start op dinsdag 26 augustus vanaf 10u30!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
dEUS
Datum: 
Vrijdag 19 december, 20u
Locatie: 
Koninklijk Circus, Brussel

Reservatie:

Meer over