Zangeres en songwriter Demi Lovato kondigt vandaag haar Europese Tell Me You Love Me Tour aan. Zestien haltes staan op het programma en het startschot wordt gegeven in Antwerpen! Afspraak op 29 mei in de Lotto Arena.

In juli 2017 bracht Demi de eerste single van haar nieuwe plaat uit. “Sorry Not Sorry” klom als de bliksem naar de Top 5 in de iTunes charts en is nu al goed voor meer dan 500 miljoen streams en 290 miljoen views! Haar zesde studioalbum ‘Tell Me You Love Me’ verscheen op 29 september en debuteerde in 37 landen op nummer 1! En met het heerlijk zomerse "Échame La Culpa", een samenwerking met Luis Fonsi, warmt Demi Lovato de winter op. Naast het album, bracht de Amerikaanse schone afgelopen jaar ook een 78-minuten-durende documentaire uit. ‘Simply Complicated’ werd tot op vandaag al meer dan 13 miljoen keer bekeken. Een multi-getalenteerde dame!

Na een tournee doorheen de VS en Canada, samen met DJ Khaled en Kehlani, steekt Demi Lovato de grote plas over. Het Europese luik van de tournee wordt afgetrapt op 29 mei in de Antwerpse Lotto Arena. Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 16 februari om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Demi Lovato
Datum: 
Dinsdag 29 mei 2018
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen

Reservatie:

Meer over