Tijdens de paasvakantie brengt Deep Bridge de sprookjesklassieker 'Doornroosje' naar Antwerpen, Hasselt en Gent. Jong en oud kan dan zijn hart ophalen aan deze feeërieke voorstelling vol interactiviteit en gelaagde humor. Met 'Doornroosje' zal Deep Bridge een voorstelling brengen die toegankelijk is voor het breedst denkbare publiek, met bakken vol humor, uitmuntende muziek en aanstekelijke meezingers.

Eerder werd al bekend dat de rol van Doornroosje gespeeld zal worden door Tinne Oltmans. Zij zal wakkergekust worden door prins Thomas Van Goethem. Walter Baele en Liv Van Aelst nemen de rol van de koning en koninging voor hun rekening. De cast word vervolledigd met Laurenz Hoorelbeke, Jasmine Jaspers en Line Ellegiers.

Voor het campagnebeeld werd bij topfotograaf Koen Demuynck aangeklopt. Na een dagje in de studio kwam het campagnebeeld hieronder tot stand. Zelfs de gebroeders Grimm hadden deze waarschijnlijk maar al te graag op hun eigen versie zien blinken. Je kan hem zelf hier in downloaden.

'Doornroosje' is te zien vanaf 14 februari 2018 in Theater Elckerlyc Antwerpen, Ethias Theater Hasselt en Capitole Gent. Tickets zijn te verkrijgen via www.deepbridge.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Doornroosje
Datum: 
Vanaf 14 februari 2018
Locatie: 
Theater Elckerlyc, Antwerpen - Ethias Theater, Hasselt - Capitole, Gent

Reservatie:

Meer over