Debuutalbum Flying The Wrong Way van The Wooden Faces is nu ook verkrijgbaar op alle streamingsdiensten. Op 15 mei verscheen het album als digitale download en op cassette. Vorige week kwam de band al met een videoclip in 'lockdown-stijl' voor 'Flowers of Regret'. Nu zijn alle songs dus ook online te horen.

  • "Prachtig om een klein juweeltje als dit te mogen horen" - Rocking Magpie (UK)
  • "Een genot om af te spelen" – Rolling Stone (FR)
  • "Precies zoals een plaat, gemaakt door muzikale vrienden met verschillende achtergronden en bands, zou moeten klinken.” "– Wonomagazine (NL)
  • "Direct toegankelijke poprock-riffs en teksten die je laten meezingen bij de tweede keer dat je het hoort" – Narc magazine (UK)

The Wooden Faces maken een mix van R.E.M., Tom Petty en The Smiths. Het album telt elf songs. Gevoelige en stevige rocknummers wisselen elkaar af, waarin de loepzuivere zang elk nummer tot een compleet kunstwerk maakt. Flying The Wrong Way is tegelijkertijd op twee manieren opgenomen: digitaal en analoog. Dit om duidelijk te maken wat het verschil is. Deze samen vormen een unieke manier om muziek te vereeuwigen!

De analoge versie is alleen op cassette verkrijgbaar. Hierbij is de muziek opgenomen, gemixt en gemasterd met uitsluitend analoge apparatuur direct op de cassette. Deze cassette is bedoeld als uniek middel om de muziek te beluisteren. De digitale download is bewerkt, gemixt en gemasterd met behulp van geavanceerde technologie. En nu dus ook online te luisteren:

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over