Een baanbrekend avontuur van de legendarische gamemaker Hideo Kojima met filmsterren in de hoofdrollen zoals Norman Reedus (The Walking Dead), Mads Mikkelsen (Casino Royale en serie Hannibal), Léa Seydoux en Lindsay Wagner. Sony Music brengt het album ‘Timefall’ uit met de muziek van de game.

Een nieuwe game (of een nieuw genre?) van de levende gamelegende Hideo Kojima, brengt spelers wereldwijd in extase. De ontwikkelaar overtuigde grote namen uit de filmwereld en betrok regisseurs Guillermo Del Toro en Nicholas Winding Refn. De grens tussen de game- en filmwereld vervaagt helemaal in het meeslepende Death Stranding dat nu beschikbaar is voor PlayStation 4.

Het is een unieke open-wereldgame zoals je nog nooit hebt gezien, waarin de meest eigenaardige verhaallijnen zich verweven. In de nabije toekomst wordt de hele wereld geteisterd door mysterieuze explosies en bovennatuurlijke gebeurtenissen die de Death Stranding worden genoemd. Overal verschijnen vreemde, dodelijke wezens en de mensheid staat op het punt van uitsterven. Sam Porter Bridges reist door het verwoeste niemandsland om de mensheid terug met elkaar te verbinden en de toekomst veilig te stellen.

Naast de eerder verschenen officiële soundtrack komt vandaag het Death Stranding: TimeFall album uit met muziek uit de wereld van Death Stranding. Verschillende artiesten hebben zich laten inspireren door de game. Het bevat tracks van onder andere Major Lazer, CHVRCHES, Khalid, Bring Me The Horizon en meer. Bekijk hier de tracklist.

  • Release trailer
  • Platform: PS4
  • Genre: Actie/avontuur
  • Releasedatum: Nu beschikbaar (8 november)
  • Uitgever: Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar: Kojima Productions
  • Leeftijd: PEGI 18+

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over