De zomer is in zicht: we kunnen het festivalgras al bijna ruiken, de grond al bijna voelen daveren en de zon al bijna zien schijnen. Over exact één maand is het zover: dan gaat Boerenrock Open Air eindelijk van start! Ons festival zal er dit jaar toch iets anders uitzien, want we hebben enkele nieuwigheden die we jullie hier in primeur willen voorstellen!

WIJNBAR & HALVE LITERS

Vanaf dit jaar zal je naast de Cosy Corner een wijnbar terugvinden! In samenwerking met Greep Wine bieden we enkele wijnen van topklasse aan. De wijnbar zal zowel op vrijdag als op zaterdag open zijn.

En voor de dorstigen onder ons zijn er sinds dit jaar niet enkel gewone pintjes bier verkrijgbaar, maar ook halve liters. Schol!

BOERENROCK WORDT CASHLESS

Je zal op ons festivalterrein vanaf dit jaar niet meer met cash geld kunnen betalen (*), enkel met bancontact of Payconiq. Daarvoor ontwikkelden we onze allereerste eigen Boerenrock Betaalkaart. Deze kan je opladen met geld, en vervolgens kan je aan al onze eet- en drankstanden betalen met deze kaart. Staat er na het festival nog geld op je kaartje, dan kan je dat van thuis makkelijk weer terug laten storten op je eigen rekening.

(*) Heb je toch cash geld bij, dan kunnen we dit ook nog beperkt opladen op de Boerenrock Betaalkaart aan één van onze kassa’s.

En jou zien we graag over een maand, met een fris pintje of wijntje in de hand, in het Vruenpark!

KOOP HIER JE TICKETS!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over